Ako moze pov da vidim. I ako koriste shotgun i zanimao me je njihov pov pitosam ih lepo in game da me dodaju na diss da pogledam pov samo su pobegli..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!glup siuspori video na 0.25 i sve ce da ti se kaze nece ti trebati ni njihov POV nego hoces ban da namestis
teska pricaAko moze pov da vidim. I ako koriste shotgun i zanimao me je njihov pov pitosam ih lepo in game da me dodaju na diss da pogledam pov samo su pobegli..
XL malo odvrnoAko moze pov da vidim. I ako koriste shotgun i zanimao me je njihov pov pitosam ih lepo in game da me dodaju na diss da pogledam pov samo su pobegli..
Hitbox hito si kraj njega,i on dobio damega 32 znaci ili je S,XL,XXL.Koji si navrnopovicGrand Theft Auto V 2023.07.16 - 10.40.57.02 - Trim
Watch "Grand Theft Auto V 2023.07.16 - 10.40.57.02 - Trim" on Streamable.streamable.com
hahahahhahh na usporenom snimku se vidi da sam mu u glavu puknoHitbox hito si kraj njega,i on dobio damega 32 znaci ili je S,XL,XXL.Koji si navrno
dsl ja sam klikno H i njemu izgledu zbagano i lik trazi POV a na mom pov se vidi na usporenom da sa ga u glavu hitosta ti nije jasno 2 lika sa shotgunom su te pucala?
obriso gau pitanju je dsyncGrand Theft Auto V 2023.07.16 - 10.40.57.02 - Trim
Watch "Grand Theft Auto V 2023.07.16 - 10.40.57.02 - Trim" on Streamable.streamable.com
za sta tu treba pov objasni ubio ga shotkomNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV od ID 33810
Imate rok 20 sati