Nakon bizza je tako da nije MG,sve se desilo u par sekundi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pozdrav ali samo u krugu ti je ooc tako da si radio MG.Nakon bizza je tako da nije MG,sve se desilo u par sekundi
vidis da je glup mani ga, brojao nam i kaci nas za rdm hahahahahahaPozdrav ali samo u krugu ti je ooc tako da si radio MG.
kakve veze ima sto sam ti brojao,jesi se udaljio i poceo pucati jesi. znaci 6.15.brojali ste nam npcevi
eto da znas pravila znao bi da 5 ili 10 min nakon bizza nesmis nista. ajde decki malo samo procitajte pravilaPozdrav ali samo u krugu ti je ooc tako da si radio MG.
nebi povjerovao koliko kad vidim vas koliko nemate pojmajoj dragane al je tebi dosadno
pa nije se bio zavrsio bizz?eto da znas pravila znao bi da 5 ili 10 min nakon bizza nesmis nista. ajde decki malo samo procitajte pravila
bravo kako si to skontao,nisam znao da si toliko pametan.pa nije se bio zavrsio bizz
aj napravi onda jos jednu zalbu zbog toga klinjo napaljeninebi povjerovao koliko kad vidim vas koliko nemate pojma
ma jebem ja tebi mamu cigobravo kako si to skontao,nisam znao da si toliko pametan.
nitko ti nije nista rekao samo si poceo pucati tako da nemam se namjeru raspravljati vise. dobivate warn obojica tako da sretno momci dalje i zelim vam svako dobroo
hhahaah cuj klinjo,ajde sjedaj na svoju tutu i razguliaj napravi onda jos jednu zalbu zbog toga klinjo napaljeni
opaaaa kad skines pelene malenima jebem ja tebi mamu cigo
nek ti se keva skine s kurcaopaaaa kad skines pelene maleni