Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30845
Players nickname
Ondrej Ulemek
Administrators nickname
Luka Lucciano
Date
Jul 16, 2023
Time
14:30
Proofs
https://imgur.com/a/YrKru3O

Ondrej Ulemek

Player
Player
Hteo bih da zatrazim unban prekrsio sam G.P 1.1, kad sam bio kod druga logovo sam se na account jer sam bio pozvan na diskordu zbog neke akcije i skroz sam zaboravio da se ovo moze dogoditi tad sam bio noviji tako da mi ovo nije palo na pamet do duse ovo se bilo desilo pre dosta vremena tipa 5-7 meseci vise se ni nesecam.Izvinjavam se nece se vise dogoditi nit se dogadjalo od tad al eto sta da kazem stvarno bih lepo zamolio za unban jer mi je jos uvek dosta stvari na tom account-u koje mi dosta znace.

Ondrej Ulemek

Player
Player
Hteo bih da zatrazim unban prekrsio sam G.P 1.1, kad sam bio kod druga logovo sam se na account jer sam bio pozvan na diskordu zbog neke akcije i skroz sam zaboravio da se ovo moze dogoditi tad sam bio noviji tako da mi ovo nije palo na pamet do duse ovo se bilo desilo pre dosta vremena tipa 5-7 meseci vise se ni nesecam.Izvinjavam se nece se vise dogoditi nit se dogadjalo od tad al eto sta da kazem stvarno bih lepo zamolio za unban jer mi je jos uvek dosta stvari na tom account-u koje mi dosta znace.
Hteo bi na ovo jos da dodam zivim u Srbiji gde sam igro grand i da studiram u Slovackoj gde sam igro na svojem accountu-u to je mozda isto mojsa greska sto nisam napomeno da sam proso u drugu drzavu i eto sad od 3 jula sam u austriji radim pa igram isto na svome accountu tako da ne znam da li to isto moze biti problem sto nisam napomeno administraciju da sam prolazio u druge drzave samim tim mi se menjala ip adressa i sada korsitim mobilne podatke i sheram sebi internet od lidl-a u austriji koji ne znam da li ima konstantno istu ip adressu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom