Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9402
Players nickname
Luka Sipos
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 25, 2022
Time of violation
19:46
Proofs
https://youtu.be/MWkuhnpH1FA

Ricpe

Participant
Leader of unofficial org
Na videu se jasno vidi kako više zelenih lica više puta prolaze ispred Bloods HQ-a (samo stoje), te se na videu (2:19 min videa) jasno vidi bait. Tako što više od tri lica prilaze granici HQ-a i proizvode zvukove, te izazivaju rečenicom "Momci,padate momci". Buduće da su to radila više lica zahtjevam da se kazni organizacija.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Ostavljam zalbu Curatoru The Familiesa.

maisony9

:)
Player
Baiting ispred HQ-a je kad stojiš na liniji HQ-a i sviraš im ili na drugi način Baitaš sa obzirom da je getto i da su stojali na 100 metara od vas tj na drugoj strani puta ne znam kakav je ovo bait.
A i kao što se čuje na POVu uradili ste MASS MG korišćenjem Discorda +3 člana vaše organizacije.

Smajser

Balkan gang shit/Bosko Buha on fire
Player
Ovaj se dere ko da mu je tata kad je u hq uso nazad

Smajser

Balkan gang shit/Bosko Buha on fire
Player
Nije families ako sam ja samo bio ispred hq

Ricpe

Participant
Leader of unofficial org
Baiting ispred HQ-a je kad stojiš na liniji HQ-a i sviraš im ili na drugi način Baitaš sa obzirom da je getto i da su stojali na 100 metara od vas tj na drugoj strani puta ne znam kakav je ovo bait.
A i kao što se čuje na POVu uradili ste MASS MG korišćenjem Discorda +3 člana vaše organizacije.
Video (2:19 min) 100m od HQ? Ti neartikulisani zvukovi sa 2 auta ispred naseg HQ nisu bait? Te provociranje "momci padate momci".

maisony9

:)
Player
Baiting je kad ja dodjem i vama stanem na liniji HQ-a i provociram da bi vi pucali iz istog zato sto nemate drugog uslova posto stojimo na liniji HQ-a. A mi nismo nista od tog uradili vec bili na 100 metara od vaseg HQ-a i pucali svakog koga smo videli van HQ-a kao sto imamo mogucnosti posto je GETTO.

Ricpe

Participant
Leader of unofficial org
Baiting je kad ja dodjem i vama stanem na liniji HQ-a i provociram da bi vi pucali iz istog zato sto nemate drugog uslova posto stojimo na liniji HQ-a. A mi nismo nista od tog uradili vec bili na 100 metara od vaseg HQ-a i pucali svakog koga smo videli van HQ-a kao sto imamo mogucnosti posto je GETTO.
Opet govorim (2:19 min videa) 100m?

bokaa

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 377 dobit će kaznu za Baiting.
  • Organizacija The Families nece biti kaznjena!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom