Vidi se sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jbgKako placete ja nevjerujem hahahahha
To je cijeli pov ukrali smo auto i oni su se naljutili i jurili nas sta ce duzi pov???Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka
- Imate rok 12h
Ja ne znam kako vi ne moze te da zakljuci te ovu zalbu.Ne razumem sta treba da snimamo 1h u nazad mislim stvarno vidite sta rade i nista!A zasto se od njih ne trazi POV!!!!Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Imate rok 12h
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Imate rok 12h
2:15 sekundi udaranja autom i pucanja po vama i trazi se citava situacija hahah ,pa zar nebi bilo logicno da se od njih trazi pov kako bi se branili od 3 kazne koje prave konstantno....u najmanju ruku smijesno....sad mi je jasno zasto svaki dan sve manje ljudi na serveru ima ....i tako ide ... no comment !To je cijeli pov ukrali smo auto i oni su se naljutili i jurili nas sta ce duzi pov???
Pozdravieto vam klip doslovce 15 sekundi izmedju nakon kraja su oni dosli i ovaj snimak sta sam okacio je di sam opet nastavio snimat kad su dosli
nije prilozena cela situacija... pocetak pova je kako ih mi jurimo a nije snimljeno zasto ih je iko jurio i kako je to pocelo. takodje radite baiting i s obzirom na to da vas jurimo zbog toga sto ste nam ukrali auto imamo pravo da vas pucamo. Btw na pocetku dok si krao sportsko auto isao si po planinama a tvoji prijatelji su radili CR, VDM i PG. Da postavite ceo pov vi bi trebali kaznu da dobijete. Pozdrav2:15 sekundi udaranja autom i pucanja po vama i trazi se citava situacija hahah ,pa zar nebi bilo logicno da se od njih trazi pov kako bi se branili od 3 kazne koje prave konstantno....u najmanju ruku smijesno....sad mi je jasno zasto svaki dan sve manje ljudi na serveru ima ....i tako ide ... no comment !
Kinder kinder , ja ne znam sto ti mislis da te niko nece pucat nakon sto krades auto jel ti IQ toliko mal kinderu?Vidi se sve u pov
Previse si glup da se pravis toliko pametan momak bolje da nista nisi piso2:15 sekundi udaranja autom i pucanja po vama i trazi se citava situacija hahah ,pa zar nebi bilo logicno da se od njih trazi pov kako bi se branili od 3 kazne koje prave konstantno....u najmanju ruku smijesno....sad mi je jasno zasto svaki dan sve manje ljudi na serveru ima ....i tako ide ... no comment !
Ima l ijedna fam da Cosa Nostra nije zaratila s njima (ne govorim tebi nego generalno jer su Amil i ovi u Cosa).momci momci, budite glave i dostavite pov od pocetka kad kreces obijat auto dok ne udes u njega i krenes bjezat pa ako dobijemo i mi nasu kaznu da i vasa porodica dobije svoju kaznu, onda krecu produzetci
glup si ti i ove tvoje dijabole ,ima ko ce rijesavat ove probleme nista ne briniPrevise si glup da se pravis toliko pametan momak bolje da nista nisi piso
kao i ostatak Darkina ,lazovi i petljanci koje niko u gradu ne voli ,vi mozete da pucate dok su u vasem autu poslije toga je gotovo ,momak je sve vrijeme udaranja i CR-a i pucanja bio u svom autu .......nemamo sta raspravljati ,mito korupcija fazoni nije prob svaka se situacija rijesi pa ce i ovanije prilozena cela situacija... pocetak pova je kako ih mi jurimo a nije snimljeno zasto ih je iko jurio i kako je to pocelo. takodje radite baiting i s obzirom na to da vas jurimo zbog toga sto ste nam ukrali auto imamo pravo da vas pucamo. Btw na pocetku dok si krao sportsko auto isao si po planinama a tvoji prijatelji su radili CR, VDM i PG. Da postavite ceo pov vi bi trebali kaznu da dobijete. Pozdrav
cekaj znaci sad ako se zavrsila kradja mi moramo skroz da zaustavimo RP i odemo? Ako vec reportate dostavite ceo pov od pocetka kradje pa do dela koji ocete da reportate. Pozdravkao i ostatak Darkina ,lazovi i petljanci koje niko u gradu ne voli ,vi mozete da pucate dok su u vasem autu poslije toga je gotovo ,momak je sve vrijeme udaranja i CR-a i pucanja bio u svom autu .......nemamo sta raspravljati ,mito korupcija fazoni nije prob svaka se situacija rijesi pa ce i ova