Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Mass Rule Break | ID: 123, 1416, 21425, 7126, 41326, 23376

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45591
Players nickname
Amil Babic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 17, 2023
Time of violation
20:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nPOPykR0UmU&t=4s

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji- od pocetka
  • Imate rok 12h

Joe Masseria

Player
Player
To je cijeli pov ukrali smo auto i oni su se naljutili i jurili nas sta ce duzi pov???
2:15 sekundi udaranja autom i pucanja po vama i trazi se citava situacija hahah ,pa zar nebi bilo logicno da se od njih trazi pov kako bi se branili od 3 kazne koje prave konstantno....u najmanju ruku smijesno....sad mi je jasno zasto svaki dan sve manje ljudi na serveru ima ....i tako ide ... no comment !

Vuk Darkin

Player
Player
2:15 sekundi udaranja autom i pucanja po vama i trazi se citava situacija hahah ,pa zar nebi bilo logicno da se od njih trazi pov kako bi se branili od 3 kazne koje prave konstantno....u najmanju ruku smijesno....sad mi je jasno zasto svaki dan sve manje ljudi na serveru ima ....i tako ide ... no comment !
nije prilozena cela situacija... pocetak pova je kako ih mi jurimo a nije snimljeno zasto ih je iko jurio i kako je to pocelo. takodje radite baiting i s obzirom na to da vas jurimo zbog toga sto ste nam ukrali auto imamo pravo da vas pucamo. Btw na pocetku dok si krao sportsko auto isao si po planinama a tvoji prijatelji su radili CR, VDM i PG. Da postavite ceo pov vi bi trebali kaznu da dobijete. Pozdrav :)

Roba

Player
Player
Previse si glup da se pravis toliko pametan momak bolje da nista nisi piso ;)

Cipriano

Player
Player
momci momci, budite glave i dostavite pov od pocetka kad kreces obijat auto dok ne udes u njega i krenes bjezat pa ako dobijemo i mi nasu kaznu da i vasa porodica dobije svoju kaznu, onda krecu produzetci

Simon Corey

Player
Player
momci momci, budite glave i dostavite pov od pocetka kad kreces obijat auto dok ne udes u njega i krenes bjezat pa ako dobijemo i mi nasu kaznu da i vasa porodica dobije svoju kaznu, onda krecu produzetci
Ima l ijedna fam da Cosa Nostra nije zaratila s njima (ne govorim tebi nego generalno jer su Amil i ovi u Cosa).

Joe Masseria

Player
Player
nije prilozena cela situacija... pocetak pova je kako ih mi jurimo a nije snimljeno zasto ih je iko jurio i kako je to pocelo. takodje radite baiting i s obzirom na to da vas jurimo zbog toga sto ste nam ukrali auto imamo pravo da vas pucamo. Btw na pocetku dok si krao sportsko auto isao si po planinama a tvoji prijatelji su radili CR, VDM i PG. Da postavite ceo pov vi bi trebali kaznu da dobijete. Pozdrav :)
kao i ostatak Darkina ,lazovi i petljanci koje niko u gradu ne voli ,vi mozete da pucate dok su u vasem autu poslije toga je gotovo ,momak je sve vrijeme udaranja i CR-a i pucanja bio u svom autu .......nemamo sta raspravljati ,mito korupcija fazoni nije prob ;) svaka se situacija rijesi pa ce i ova

Vuk Darkin

Player
Player
kao i ostatak Darkina ,lazovi i petljanci koje niko u gradu ne voli ,vi mozete da pucate dok su u vasem autu poslije toga je gotovo ,momak je sve vrijeme udaranja i CR-a i pucanja bio u svom autu .......nemamo sta raspravljati ,mito korupcija fazoni nije prob ;) svaka se situacija rijesi pa ce i ova
cekaj znaci sad ako se zavrsila kradja mi moramo skroz da zaustavimo RP i odemo? Ako vec reportate dostavite ceo pov od pocetka kradje pa do dela koji ocete da reportate. Pozdrav:)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom