Sve se vidi u pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisi ukljucen u situacijuSve se vidi u pov.
ozbiljno si bolestan decko ,razmisli o tome ....Malo si se zajebao Bajice. Uploaduje se video.
ozbiljno si bolestan decko ,razmisli o tome ...
Druze bolestan si poslusaj me ,odmori se malo ....ozb ti govorim iskren savjet ....znas i sam da si bolestan, druzi se sa ljudima ,ima svakakvih finih ljudi normalnih ,a ti izadji malo iz pecine i vidi svijet oko sebe....Da, da, ja sam bolestan, a ne dete koje psuje sve živo i mrtvo koje je u vašem famu.
Dostavicu i ja pov u kome se vidi da nisam da je osoba uradila 6.15 a i da jesam ti nesmijes ubiti u gradu.izvolite dokaz da sam brojao, i da sam imao razlog da brojim i da pucam. Provjeravao mi je kola i dizao gepek namjerno, bez razloga. Pozdrav.
Nisam te ni ubio, pucao sam pored da te zastrašim, da se skloniš od mog auta. Dobio si zahtjev, odbrojano ti je i to je to.Dostavicu i ja pov u kome se vidi da nisam da je osoba uradila 6.15 a i da jesam ti nesmijes ubiti u gradu.
i ti koji nemas pojma o pravilima hoces da budes lider livinwadera ili kako se god to pise ti nesmes da mu brojis na ulici nemas to pravo nikad ti nebi dozvolio da budes lider nikad nicegaNisam te ni ubio, pucao sam pored da te zastrašim, da se skloniš od mog auta. Dobio si zahtjev, odbrojano ti je i to je to.
Naučite već jednom pravila ako već pametujete. SMIJEŠ BROJATI GDJE GOD HOĆEŠ MIMO ZELENE ZONE, AKO IMAŠ OPRAVDAN RAZLOG ZA TAKO NEŠTO.i ti koji nemas pojma o pravilima hoces da budes lider livinwadera ili kako se god to pise ti nesmes da mu brojis na ulici nemas to pravo nikad ti nebi dozvolio da budes lider nikad nicega
Cocvjek napravio 4 koraka nazad i ti dalje brojis momak ako je ispunjen zahtjev nemas koji kurac pucat. Pozdrav brateNaučite već jednom pravila ako već pametujete. SMIJEŠ BROJATI GDJE GOD HOĆEŠ MIMO ZELENE ZONE, AKO IMAŠ OPRAVDAN RAZLOG ZA TAKO NEŠTO.
ispravjenoPrije nego što počnem s pregledavanjem žalbe, ispravite format žalbe
Ispravite naslov
Imate rok od 12 sati