Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36816
Players nickname
Baja Skof
Suspect ID
41668
Date of violation
Jul 17, 2023
Time of violation
21:27
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xd1QQl9YlrY

Joe Masseria

Player
Player
Da, da, ja sam bolestan, a ne dete koje psuje sve živo i mrtvo koje je u vašem famu. :)
Druze bolestan si poslusaj me ,odmori se malo ....ozb ti govorim iskren savjet ....znas i sam da si bolestan, druzi se sa ljudima ,ima svakakvih finih ljudi normalnih ,a ti izadji malo iz pecine i vidi svijet oko sebe....

MicaAlcapone

Player
Player
izvolite dokaz da sam brojao, i da sam imao razlog da brojim i da pucam. Provjeravao mi je kola i dizao gepek namjerno, bez razloga. Pozdrav.
Dostavicu i ja pov u kome se vidi da nisam da je osoba uradila 6.15 a i da jesam ti nesmijes ubiti u gradu.

Denis Denko

Player
Player
Nisam te ni ubio, pucao sam pored da te zastrašim, da se skloniš od mog auta. Dobio si zahtjev, odbrojano ti je i to je to.
i ti koji nemas pojma o pravilima hoces da budes lider livinwadera ili kako se god to pise ti nesmes da mu brojis na ulici nemas to pravo nikad ti nebi dozvolio da budes lider nikad nicega

Simon Corey

Player
Player
i ti koji nemas pojma o pravilima hoces da budes lider livinwadera ili kako se god to pise ti nesmes da mu brojis na ulici nemas to pravo nikad ti nebi dozvolio da budes lider nikad nicega
Naučite već jednom pravila ako već pametujete. SMIJEŠ BROJATI GDJE GOD HOĆEŠ MIMO ZELENE ZONE, AKO IMAŠ OPRAVDAN RAZLOG ZA TAKO NEŠTO.

Last edited:

Amil Babic

Player
Player
Naučite već jednom pravila ako već pametujete. SMIJEŠ BROJATI GDJE GOD HOĆEŠ MIMO ZELENE ZONE, AKO IMAŠ OPRAVDAN RAZLOG ZA TAKO NEŠTO.
Cocvjek napravio 4 koraka nazad i ti dalje brojis momak ako je ispunjen zahtjev nemas koji kurac pucat. Pozdrav brate

Regy Beckenbauer

Player
Player
Prije nego sto pocnem sa pregledavanjem zalbe, ispravite format zalbež
Ispravite naslov
Imate rok od 12 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom