Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40554
Players nickname
Shime Shimunovic
Suspect ID
35023
Date of violation
Jul 17, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Fyu9aA3x8Ek

Joe Masseria

Player
Player
Sve se vidi u povu ,momak konstantno krsi pravila kao i njegova fam ,molim neki visi cin ADMIN da pogleda sve .Svaki dan unistava RP.
Jedan od primjera je da dolaze u nas vrt i stavljaju panele i ubijaju nas .MOLIM NEKO OD VISIH ADMINA DA OVE SITUACIJE PREGLEDA I DA SE OBRATI PAŽNJA ,momak je danas pred Adminom rekao da želi da nas natjera da izgubimo NEFORMALNU...

Last edited:

lucheserb

Player
Player
De nemoj biti smesan ceo dan vam brojimo sve regularno ispred kuce,ne mozete da udjete u nju o cemu ti pricas druze moj

lucheserb

Player
Player
Sve se vidi u povu ,momak konstantno krsi pravila kao i njegova fam ,molim neki visi cin ADMIN da pogleda sve .Svaki dan unistava RP.
Jedan od primjera je da dolaze u nas vrt i stavljaju panele i ubijaju nas .MOLIM NEKO OD VISIH ADMINA DA OVE SITUACIJE PREGLEDA I DA SE OBRATI PAŽNJA ,momak je danas pred Adminom rekao da želi da nas natjera da izgubimo NEFORMALNU...
O cemu ti sta sam ja rekao kom adminu ,zvacemo tog admina sutra da potvrdi da li sam ja rekao, tako da nemoj da lupas gluposti vise, i da namestas neke banove, ti ces da namestis od juce si u gradu...

Joe Masseria

Player
Player
O cemu ti sta sam ja rekao kom adminu ,zvacemo tog admina sutra da potvrdi da li sam ja rekao, tako da nemoj da lupas gluposti vise
ima pov ide sve jedno po jednu ,tebi na zadovoljstvo ,nema izmisljenih prica ,isto kao sto jos 4 pova imaju tvoja gdje radis 6.15 ....nema potrebe da dalje pisemo za sve ima pov ;)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom