Postovana Administracijo, Juce sam dobio ban za P.D 1.7 odnosno nisam imao POV 48 sati. Prijavljeni smo bili za ulazak u krug pre pocetka eventa sto nije u nasoj rutini i strogo je zabranjeno u familiji, moj kolega je dostavio POV na kome se vidi da nismo usli pre kruga ali je administrator vec pre toga zahtevao POV, a ja sam izbrisao sve POV jer sam mislio da je do mene sto server laguje,morate da uzmete u obzir da nisu svima racunari sjajni i da vecina igraca ne moze da ukljuci snimanje jer im puca igrica. Zadnjih par dana sam imao problem sa Delay-em i sa lagovanjem pa sam mislio da ce pomoci ako ocistim racunar nisam mislio o mogucnosti da mi neko zahteva POV od evenata. Nisam osoba koja krsi pravila ili izbegava RP ili slicno sa svih drugih evenata imam POV-eve ali od ovog specificnog nisam imao. Voleo bih ako je moguce da mi se ukine kazna jer ovu stvar vise nikada necu ponoviti ili smanjiti kazna posto je doticni povukao zalbu jer je verovatno pogresio,a vi insistirate na mom POV-u bez ikakve zalbe. Unapred zahvalan Brando.