Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Deni Devito
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 18, 2023
Time of violation
20:58
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6FnbphvBucE

Denis Denko

Player
Player
sve se vidi u pov vec 4 dana dolaze 1 dan su nam postavili oni panel kako bi nas pucali koji je ukloni Admin: Relja Sheik
i Naredni 3 dana samo dolaze i broje nam i ako vide da nemamo panela bejtuju non stop vec su bila 2 Admina:Daka Verstappen
Djordje Klika

Postavicu jos jedan Pov ako bude trebalo imam jos dosta dokaza nije nikakav problem

Simon Corey

Player
Player
Hajmo ovako, po redu. Naučimo za početak šta je baiting. Sam si došao na dvije puške u dvorište, što je FearRP. Baiting bi bio da stojimo ispred kuće i provociramo namjerno bez ičega da bi nas krenuli ubijati i da bi vi dobili kaznu. Mi vama uredno brojimo svaki put, ne znamo da li imate ili nemate panele. Dođemo, odbrojimo, vidimo da nema panela i izađemo iz dvorišta. I po milioniti put, Klika, Daka, Relja nam je rekao da sve dok imamo RP razlog smijemo dolaziti, šta vam nije jasno. Ako vam izdamo validan razlog i brojimo, nijedno pravilo nije prekršeno. Možete i vi nama brojati da napustimo teritoriju i počnete pucati ukoliko ne ispunimo zahtjeve, ne znam šta nije jasno.
Panel jedan je postavljen prije 3 dana, kada nam je Relja rekao da se to ne smije raditi i rekao da ne radimo više, kao što ste i vi nama postavili i dolazili da nas ubijate.

MicaAlcapone

Player
Player
Nije ni bio zahtjev kradja panela nego napad na fam, ide pov gdje brojim 5 sekundi sa zahtjevom. Opušćeno bruda.
Jao jao sjedi uči pravila malo pa onda dodji nije problem odraditi rp ali ga moraš prvo naučiti hahaha....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom