Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40554
Players nickname
Shime Shimunovic
Suspect ID
41668
Date of violation
Jul 18, 2023
Time of violation
23:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=orziuf-YTKk

Simon Corey

Player
Player
Brate moj, odličan si. Čuje se "Imaš 5 sekundi da se udaljiš odavde" i brojanje 5 sekundi i ti stavljaš za 6.15? :D Nisi se udaljio kad je rečeno jer razmak od metar nije udaljavanje. PS: Nisam te ja opucao na 1 sekundi, jer se čuje kad krećem da pucam. Uživaj. Znam da je teško što se svaka žalba odbije, al dobro. Iskren savjet: Dobićeš lagani FairRP (nemaš strah za život, a oko tebe je 5 puški i ideš polako tokom brojanja). Poz.

Last edited:

Minolina Ashford

Player
Player
Trenutno ne mogu zaključiti žalbu.

Dostavite POV od početka situacije.
Imate 8h da dostavite.​

Simon Corey

Player
Player
Prekršeno pravilo sljedeće:
FairRP (voziš se tokom pucnjave oko nas, ideš na tri puške goloruk, vaša dvojica dižu (FailRP) dok im se govori da se ne diže, FairRP još jedan, ne plašiš se puške i udaljavaš se ko puž, tako da, nijedno pravilo nije prekršeno, samo ti možeš dobiti kaznu + se ismijavaš glasu što je zabranjeno. Poy :)

MicaAlcapone

Player
Player
FairRP (voziš se tokom pucnjave oko nas, ideš na tri puške goloruk, vaša dvojica dižu (FailRP) dok im se govori da se ne diže, FairRP još jedan, ne plašiš se puške i udaljavaš se ko puž, tako da, nijedno pravilo nije prekršeno, samo ti možeš dobiti kaznu + se ismijavaš glasu što je zabranjeno. Poy :)
Poyyy 😂

Don Kapucino

Player
Player
Moze da se udaljava ko mrtav pas ali se udaljava sto vam ne daje za pravo da pucate jer se on ipak udaljava

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucila sam Prihvatiti ovu zalbu.

ID 41668 dobice kaznu za G.P 6.15
-Nemate nikakvo pravo na ulici brojati ljudima, jer ulica nije Vasa svojina.
ID 40554 dobice kaznu za MG
-U trenutku kada njegov kolega dobija upozorenje iliti warning, Vi to govorite ingame.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom