Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31545
Players nickname
Duki Suzzuki
Suspect ID
659
Date of violation
Jul 19, 2023
Time of violation
21:36
Proofs
https://youtu.be/8JuWmvcp-D8

musamajkara

Player
Player
4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana

Kao sto mozete videti doticni igrac nema recoil na puskama i povlaci zalbu da ne bi sam dobio kaznu. A realno ovo je za kaznu jer mu ovo daju ogroomnu prednost u pucanju u odnosu na druge.

Da dodam da je nekada ovakav tip zalbe prihvacem bio od strane Mazhora jer je ovo dosta ozbiljniji prekrsaj iako POV nije moj. Approved - For mazhor question | Diablo ELKhabib
Rejected - P.D 1.20 id 45160 ovdje još administrator lijepo kaže okačite novu žalbu uz validne dokaze, što je gospodin Duki veoma uredno i pošteno odradio. Veliko poštovanje za Dukija, nadamo se da će varalicama poput ovog bahatog momka Sergia doći kraj!

Azumi

🌖
Player
Sladi se na tudje muke ako ti je do toga toliko stalo to samo pokazuje kakav si covek i kakvi ste ljudi i na sta ste sve spremni da uradite zbog igrice ali hvala bogu meni ova igrica nije sve kao nekima.
agagahahahahahahahahaah ma de nije

Jigoro bihacvolim

Player
Player
Desi tuki suzuki
4.1 Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.) Ban 60 dana

Kao sto mozete videti doticni igrac nema recoil na puskama i povlaci zalbu da ne bi sam dobio kaznu. A realno ovo je za kaznu jer mu ovo daju ogroomnu prednost u pucanju u odnosu na druge.

Da dodam da je nekada ovakav tip zalbe prihvacem bio od strane Mazhora jer je ovo dosta ozbiljniji prekrsaj iako POV nije moj. Approved - For mazhor question | Diablo ELKhabib
duki mali ti je tuki🤡🤡🤡

Status
Not open for further replies.
Top Bottom