Sve se cuje na snimku kako gospodin 27396 psuje majku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nedozvoljen redux ggSve se cuje na snimku kako gospodin 27396 psuje majku
evo ga opet ovaj sto ima traume od reduxa hahahanedozvoljen redux gg
par likova je palo pc check zbog tog reduxaevo ga opet ovaj sto ima traume od reduxa hahaha
3.1 ? IC Vredjanje ? hahahahahahahaha majko moja dosta za veceras si lajao....Nedozvoljen redux plus radis GP 3.1. Ja bi na tvome mjestu rade povuko zalbu. Pozz.
cist sam ja druze a i obraz mi je cist za razliku od vas ne binem se japar likova je palo pc check zbog tog reduxa
3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.(procitaj pravila)3.1 ? IC Vredjanje ? hahahahahahahaha majko moja dosta za veceras si lajao....
gde ga je ovde ooc vredjao ?3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.(procitaj pravila)
Puls kaze "nabijem te na kurac tebe i familiju cjelu" ne samo 3.1 nego i 3.2.Pozznedozvoljen redux, gp 3.1, nisam znao da je "forum igrac" dio IC vredjanja
hahahaha kako si ti druze smesan! sta znaci familija u in game kako te nije sramota sam po sebi seresPuls kaze "nabijem te na kurac tebe i familiju cjelu" ne samo 3.1 nego i 3.2.Pozz
mislio je na ig familiju.. venomce nabije na kurac i ja kad sam vec tuPuls kaze "nabijem te na kurac tebe i familiju cjelu" ne samo 3.1 nego i 3.2.Pozz
jel mislio na ig "forum igraca"mislio je na ig familiju.. venomce nabije na kurac i ja kad sam vec tu
ja ti lepo kazem, a vi sto vise menjate lidere nego carape, o tome da ne pricamoevo ga opet ovaj sto ima traume od reduxa hahaha
Psuje mi familiju celu, ovo me je jako uvredilo. Molim administraciju da sankcionise ovog igraca.Sve se cuje na snimku kako gospodin 27396 psuje majku
koliko te placaju da pricas sve ovo ? jel ti plate godinu odjednom ili na rate ?Sve se cuje na snimku kako gospodin 27396 psuje majku
Uvredilo te je sto ti je neko opsovao viralne drugare? hahahahahaha jebem ti te drugarePsuje mi familiju celu, ovo me je jako uvredilo. Molim administraciju da sankcionise ovog igraca.
jel mislio na ig "forum igraca
KAKO TE NIJE SRAMOTA DA LAZES SVAKA CAST DUKI SUZUKI SAD SI I LAZOV BRAVOPsuje mi familiju celu, ovo me je jako uvredilo. Molim administraciju da sankcionise ovog igraca