By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!I prosli put si to pricao pa si otisao da se ladis tako da nemoj opet pocinjati nece ti to dugo trajati.vidio si sam na jebeni discord nemam pov i ja nisam znao nakon sto sam vidio da imam 130 mb u storage oni mozu da me pc checkaju nakon tih 60 dana od ban stari i da vidu da sam sada cist ovo vam je skill issue
Bato nemas drug efekat, a ni prosli put nisi imao POV pa si dobio banunu 60 dana.vidio si sam na jebeni discord nemam pov i ja nisam znao nakon sto sam vidio da imam 130 mb u storage oni mozu da me pc checkaju nakon tih 60 dana od ban stari i da vidu da sam sada cist ovo vam je skill issue
Pogledaj POV gde si pokazao Velji pa ces videti, mogu to admini resiti pa da odmoris 60 dana opet.kako nemam drug effekat imam drug effect brate koristim legal redux bez chit evo do admini je dame pc checkaju
Dobar ti i taj obs sto snimas iskreno moze li link?brate mozda je nisam znao to se izvinjavam al vi sto mene fokusirate kad nemam cheat jebeni
Vidim na zalbi od Ljube kako pricas a ne cuje se na POVu. Sta li to krijes preko OBS-a? hmmmgeforce experience snimam
proveri pc ja mislim da imas, a mozda si obrisaoJesi ti dobar bre Ja nemam ni installiran obs
Sto si editovao svaku poruku, citeru. Daj nam taj OBSi geforce experience koristim i brat je reko pov ako moze ako ne nemora pa nemam onda nemora?
mnogo seresSto si editovao svaku poruku, citeru. Daj nam taj OBS