Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5459
Players nickname
Beske_Falcon
Administrators nickname
Aberama_Thompson
Date
Jul 20, 2023
Time
16:30
Proofs
https://files.fm/u/ms4k3s8ry

Beske_Falcon

Player
Player
Dobar dan, posto nisam aktivan od kraja mjeseca maja nisam ni vidio da sam dobio ban za ovo gore pravilo, vec sam saznao od vase kolegice koja je zaduzena za neformalne organizacije. Nikada svoj acc nisam dijelio niti ko moze mome acc pristupiti jer sam postavio da mora preko authenticator aplikacije kod da uzme da bi usao. Jedina stvar koja mi pada na pamet a da vama nikada nisam javio (jer prije kada sam to ucinio nisam znao da to mora) jeste promjena laptopa i racuna na kojima sam prvi put poceo igrati na ovom serveru. Acc nikome ne dam niti sam pokusavao ikome davati nisam imao potrebe za time. Tako da bi vas molio za unban jer stvarno to gore navedeno pravilo licno s namjerom neke stete nisam cinio. (mozete vidjeti da acc kada mi se ne igra izadjem sa servera i par mjeseci odmorim, ali nikada nekoj trecoj osobi nije acc davat, kao i sada sto je inactive od mjeseca maja, radi posla) hvala vam.

Beske_Falcon

Player
Player
Takodjer sam zaboravio navesti i promjena launchera prije koristio steam sada direktno preko social cluba jer mi je steam acc ukraden.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog dijeljen 2021-11-29 17:16:34

Status
Not open for further replies.
Top Bottom