Ime: Sakib Hraze
Pol: Muski
Starost: 33
Nacionalnost: BIH
Mesto rođenja: Sarajevo
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nema kosu
Tetovaže: Ima
Prednosti: Snalažljiv, pametan, hrabar, pouzdan, ekstremno opasan
Slabost: Kratki zivci
Životna priča:
Sakib Hrazze, 33 godine, rođen u Sarajevu. Moj školski drug a kasnije i kum Tarik Kurčubić i ja smatrali smo se najopasnijim momcima u kraju, pod uticajem raznih dugova i pritiska, izbjegli smo u Ameriku. Prvo smo se prijavili za posao u EMS-u kao doktori u hitnoj službi. Kasnije, nakon par mandata otišli smo u Vojsku na obuku o rukovanju oružja i brzo smo savladali sve. Malo po malo, sam se mjenjao i postao opasniji. Kasnije sam iskušao svoju priliku u LSPD-u gdje sam kasnije stekao veliki napredak u FIB-u gdje je trenirao i vodio mnoge obuke kao i regrutacije sa svojim kolegom i dobrim prijateljem Tarikom Kurcubicem. Kasnije sam sa Tarikom prošao kroz mnoge situacije koje su mi promjenile život, ali jedna od najgorih je bila kada sam primio ozljedu na prsima, licu, i leđima od napada od stane bandi tokom rada u FIBU-u.
Ishodi:
Sakib je u stanju muciti osobe ako ne saradjuju.
Sakib moze koristiti sva legalna i ilegalna oruzja na duznosti i van duznosti.
Sakib moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)
Sakib moze davati serum istine.
Sakib moze primiti mito do 100k.
Sakib moze bilo kome očistiti dosije.
Sakib moze pustiti osumnjicene na slobodu.
Sakib moze platiti dousnicima u korist njemu ili organizaciji.
Sakib moze uci u borbu prsa u prsa 2 vs 1.
Sakib ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Sakib moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.
Sakib moze koristiti heavy sniper, heavy shotgun i LMG zbog treninga pucanja.
Sakib moze privedenim licima traziti bilo koje oruzje da mu predaju.
Sakib moze ici u geto radi skupljanja dokaza za organizaciju.
Sakib moze voziti svaki auto do 50 na sat off road zbog iskustva tokom sluzenja u Vojsci.(Ne sportske)
Sakib je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
Sakib moze sam hapsiti.
Sakib moze nositi pancire drugih organizacija i bandi zbog undercover akcija i prikupljanja dokaza o istim.
Sakib je spremam dati svoj zivot i cast za drzavu.
Sakib je spreman dati svoj zivot i cast za Drzavnog Sheriffa.
Pol: Muski
Starost: 33
Nacionalnost: BIH
Mesto rođenja: Sarajevo
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Nema kosu
Tetovaže: Ima
Prednosti: Snalažljiv, pametan, hrabar, pouzdan, ekstremno opasan
Slabost: Kratki zivci
Životna priča:
Sakib Hrazze, 33 godine, rođen u Sarajevu. Moj školski drug a kasnije i kum Tarik Kurčubić i ja smatrali smo se najopasnijim momcima u kraju, pod uticajem raznih dugova i pritiska, izbjegli smo u Ameriku. Prvo smo se prijavili za posao u EMS-u kao doktori u hitnoj službi. Kasnije, nakon par mandata otišli smo u Vojsku na obuku o rukovanju oružja i brzo smo savladali sve. Malo po malo, sam se mjenjao i postao opasniji. Kasnije sam iskušao svoju priliku u LSPD-u gdje sam kasnije stekao veliki napredak u FIB-u gdje je trenirao i vodio mnoge obuke kao i regrutacije sa svojim kolegom i dobrim prijateljem Tarikom Kurcubicem. Kasnije sam sa Tarikom prošao kroz mnoge situacije koje su mi promjenile život, ali jedna od najgorih je bila kada sam primio ozljedu na prsima, licu, i leđima od napada od stane bandi tokom rada u FIBU-u.
Ishodi:
Sakib je u stanju muciti osobe ako ne saradjuju.
Sakib moze koristiti sva legalna i ilegalna oruzja na duznosti i van duznosti.
Sakib moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)
Sakib moze davati serum istine.
Sakib moze primiti mito do 100k.
Sakib moze bilo kome očistiti dosije.
Sakib moze pustiti osumnjicene na slobodu.
Sakib moze platiti dousnicima u korist njemu ili organizaciji.
Sakib moze uci u borbu prsa u prsa 2 vs 1.
Sakib ima skrivenu kamericu koja radi 24/7.
Sakib moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.
Sakib moze koristiti heavy sniper, heavy shotgun i LMG zbog treninga pucanja.
Sakib moze privedenim licima traziti bilo koje oruzje da mu predaju.
Sakib moze ici u geto radi skupljanja dokaza za organizaciju.
Sakib moze voziti svaki auto do 50 na sat off road zbog iskustva tokom sluzenja u Vojsci.(Ne sportske)
Sakib je na duznosti i kad je u privatnom vozilu.
Sakib moze sam hapsiti.
Sakib moze nositi pancire drugih organizacija i bandi zbog undercover akcija i prikupljanja dokaza o istim.
Sakib je spremam dati svoj zivot i cast za drzavu.
Sakib je spreman dati svoj zivot i cast za Drzavnog Sheriffa.