Ja ne znam kakva masina od coveka morate da budete da bi nekog hitali kao sto je on mene prvi hit dok radi 180* hit.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa posaljiposlat cu ako zatrazze
U CEMU JE PROBLEM DECKO JEL VIDIS DA GA REPORTAJU SVI I SVAKI JE REJECTED UPALI MOZAK DECKO. ePa posalji
U CEMU JE PROBLEM DECKO JEL VIDIS DA GA REPORTAJU SVI I SVAKI JE REJECTED UPALI MOZAK DECKO. e
Upali mozak ti zvaljavi, lik se ladio 2 meseca ili koliko vec evo ga opet navrce bata na max. Aj ne pravite se da ne znate.U CEMU JE PROBLEM DECKO JEL VIDIS DA GA REPORTAJU SVI I SVAKI JE REJECTED UPALI MOZAK DECKO. e
Je brate izvini nisam te prepozno u 2023 rolas se na otvorenom dok te on hito i spreja ar-om i tako te ubije... pro play isk... lik nema cheat jednostavno je pre dobar a to sta vi trcite na open bez covera na njena je vas problem...Upali mozak ti zvaljavi, lik se ladio 2 meseca ili koliko vec evo ga opet navrce bata na max. Aj ne pravite se da ne znate.
ne prdi idi mi po gedoru 13 da dotegnem kompresor klimeJe brate izvini nisam te prepozno u 2023 rolas se na otvorenom dok te on hito i spreja ar-om i tako te ubije... pro play isk... lik nema cheat jednostavno je pre dobar a to sta vi trcite na open bez covera na njena je vas problem...
Daj ajde zvaljavi ne kurci se toliko puno kad te jedva znaju tvoji iz familijeUpali mozak ti zvaljavi, lik se ladio 2 meseca ili koliko vec evo ga opet navrce bata na max. Aj ne pravite se da ne znate.
on kaze na ekranu aaaaaaaDi je krosher aaaaaaaaaaaa
Ajde bre dete imas 11.5 godina ti nekog nazivas zvaljavi kad bi ti jednu zausku klepio vratio bi te na spermatozoidna podesavanja on da je toliko dobar kao sto pricas igrao turf i ne bi padao PC check. Samo mali predobro sakriva tu skriptu sto ima.Daj ajde zvaljavi ne kurci se toliko puno kad te jedva znaju tvoji iz familije
pada neki pc check, kako ce Relja da te nahvata
pa nek me pc checkapada neki pc check, kako ce Relja da te nahvata
Kad imas preko ekrana ne snima se dzabe napinjete decka :/ + livada peekDi je krosher aaaaaaaaaaaa
Bgm smaraju svaki jebeni POV. A svi sto citate ovo jednostavno upalite crosshair x i stavite fullscreen.Kad imas preko ekrana ne snima se dzabe napinjete decka :/ + livada peek