U glavi ti si gori od balavurdijeVidjećeš u igri Ne prate forum kao balavurdija ko vi.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U glavi ti si gori od balavurdijeVidjećeš u igri Ne prate forum kao balavurdija ko vi.
Ajde šta se plasiš , branit ce te ovi zaposlenici iz hotela iz kojeg si jucer izašao hahahaNeću povući žalbu i nismo nikakvi prijatelji. RL ime nisam podijelio nikome da bi ga ti dijelio na forumu. A forum jeste OOC, ali je vezan za igru. Provjeri šta su ljudi dobijali za to. A pitaj Čkei i Kosa Nostru šta se desi kad neko spominje porodicu meni. Pozdrav.
dobijes slobodne dane umjesto da odes malo na odmor, putovanje, posetis malo porodicu ili prijatelje ti po cijeli dan igras igricu, samo cu ti reci bravo, nista viseZnaš da postoje i slobodni dani možda? Ah da, ne znaš, jer ni 15 još nemaš. Naučimo šta je svađa, šta rasprava/diskusija za početak i sve super.
Ljudi takođe nisu naučili šta je telefon i da se i s njega može pisati. Ali ima vremena, sve po redu Ali bih se složio s jednom konstatacijom da sam izgubio previše bespotrebnog vremena pisajući sa nebitnim ljudima. Žalba se pretvorila ni u šta. Zamolio bih admine da riješe što prije žalbu ili lockuju temu dok neko ne pregleda jer ovo vodi u nedogled. Hvala.dobijes slobodne dane umjesto da odes malo na odmor, putovanje, posetis malo porodicu ili prijatelje ti po cijeli dan igras igricu, samo cu ti reci bravo, nista vise
jesil svjestan da ces samo ti dobiti kaznuLjudi takođe nisu naučili šta je telefon i da se i s njega može pisati. Ali ima vremena, sve po redu Ali bih se složio s jednom konstatacijom da sam izgubio previše bespotrebnog vremena pisajući sa nebitnim ljudima. Žalba se pretvorila ni u šta. Zamolio bih admine da riješe što prije žalbu ili lockuju temu dok neko ne pregleda jer ovo vodi u nedogled. Hvala.