Jest da sam bio pol hp ali lik ne masi metka i kako je on mene tu vidio kad ja nisam ni opucao u njega ni nikakav znak dao da sam tu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Tako ti je brate kad pola eventa ubijes ti a pola ostatak srva vama venomima je uvijek "znam da imam onak pola hp ali kako me je ubio".
brate moj kad si na pola hp ne smijes nigdje bit opet i daj smirite se malo svaki kill mi requestate i ja saljem i svaki put je legit.
Brate nisi igrao pola godine vratio si se top shooter si ne seri isto je tako John Trust rekao da nema nista i pao PC check kao i ostali iz Vendette tako da Tarik ako si loš u pucanju bez cita imas farmera i pilanu deri tamo a ne da sa citom igras i koristis wall hack tako da ne kenjaj mi tu nego dostavi POV gdje ti se vidi CROSSHAIR.a vama venomima je uvijek "znam da imam onak pola hp ali kako me je ubio".
brate moj kad si na pola hp ne smijes nigdje bit opet i daj smirite se malo svaki kill mi requestate i ja saljem i svaki put je legit.
Za mene se veoma dobro zna iz mojih appelova za sta sam ja banovan, za to isto su mnogo unbanovani i bez da objasne sta je problem a ja nisam. Ma da to nista vise nije bitno. Sto se Crosshaira tice kako ti ocekujes brate moj da ja snimim Crosshair koji je na monitoru? Al ok svakako sam poceo koristiti Crosshair X zadnjih par dana da malo vidite kako svi ko kerovi crkajete.Brate nisi igrao pola godine vratio si se top shooter si ne seri isto je tako John Trust rekao da nema nista i pao PC check kao i ostali iz Vendette tako da Tarik ako si loš u pucanju bez cita imas farmera i pilanu deri tamo a ne da sa citom igras i koristis wall hack tako da ne kenjaj mi tu nego dostavi POV gdje ti se vidi CROSSHAIR.
Brate fora je sto ti gubis event i s citomZa mene se veoma dobro zna iz mojih appelova za sta sam ja banovan, za to isto su mnogo unbanovani i bez da objasne sta je problem a ja nisam. Ma da to nista vise nije bitno. Sto se Crosshaira tice kako ti ocekujes brate moj da ja snimim Crosshair koji je na monitoru? Al ok svakako sam poceo koristiti Crosshair X zadnjih par dana da malo vidite kako svi ko kerovi crkajete.
HahhahahahahahhaahhahahahahgahTarik najpoznatija forum osoba al ne forum warrior nego forum defender
Hvala brate sto sam tolko dobar da ste se pogubili ne znate sta cete pa me kacite na forum govorite cheaterBrate fora je sto ti gubis event i s citom
Jbg brate neki ljudi su zeljni da banuju jbgHvala brate sto sam tolko dobar da ste se pogubili ne znate sta cete pa me kacite na forum govorite cheater
Jbg brate neki ljudi su zeljni da banuju jbg