Dobar dan,stavio sam zalbu na doticnog za G.P 3.2 razlog pvredjanje majke.Admin je prihvatio zalbu ali je doticni dobio samo utisanje.Moje misljenje da je trebao da dobije 7dana.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije trebao doticni dobit 7 dana jer nikom nije direktno majku opsovao nego samo utisanje jer je to rekaoDobar dan,stavio sam zalbu na doticnog za G.P 3.2 razlog pvredjanje majke.Admin je prihvatio zalbu ali je doticni dobio samo utisanje.Moje misljenje da je trebao da dobije 7dana.
kao sto je i uradila administracija, utisala i dobio je zasluzenu kaznunije trebao doticni dobit 7 dana jer nikom nije direktno majku opsovao nego samo utisanje jer je to rekao
Ja sam pre mesec dana na isti nacin kao i doticni opsovao majku i dobio sam 7 dananije trebao doticni dobit 7 dana jer nikom nije direktno majku opsovao nego samo utisanje jer je to rekao
e pre mesec dana si trebao slat zalbu na Amdinistraciju ne sadaJa sam pre mesec dana na isti nacin kao i doticni opsovao majku i dobio sam 7 dana