sve se vidi u povu kako on meni moze da broji a ja nisam u dvoristu nego sam na ulici
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dostavi pov ako mislis da sam radio PG a ja koliko znam ne moze on meni brojati dok sam ja na ulici hvalaVDM nije urađen, zgazio te je jednom. GP 6.15 takođe nije, brojano ti je da se skloniš, dat ti je zahtjev "Napad na fam", i nije ulica, stojiš milimetar pored kuće od fama na trotoaru. Plus si uradio PG jer pričaš mrtav
U tvom povu se vidi da pričaš mrtavdostavi pov ako mislis da sam radio PG a ja koliko znam ne moze on meni brojati dok sam ja na ulici hvala
Napad na fam? Jel znaš šta je to? O boze pomozi....... 🫣VDM nije urađen, zgazio te je jednom. GP 6.15 takođe nije, brojano ti je da se skloniš, dat ti je zahtjev "Napad na fam", i nije ulica, stojiš milimetar pored kuće od fama na trotoaru. Plus si uradio PG jer pričaš mrtav
Ocigledno ne zna,napad na fam gde jedan covek drzi pusku a oko njega njih 5 koji su verovatno naoruzani i mogu da ga obore kao dzak krompira za manje od 3 sekunde.......Napad na fam? Jel znaš šta je to? O boze pomozi....... 🫣
Druze ti si bolestanVDM nije urađen, zgazio te je jednom. GP 6.15 takođe nije, brojano ti je da se skloniš, dat ti je zahtjev "Napad na fam", i nije ulica, stojiš milimetar pored kuće od fama na trotoaru. Plus si uradio PG jer pričaš mrtav