Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17743
Players nickname
Fica Djingos
Administrators nickname
Stefan Micevic
Date
Jul 21, 2023
Time
22:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/

casual1312

Rane se izleče, ali ne zle reči.
Player
Moj prijatelj i ja smo pucali ljude po getu tacnije kod fabrike gde je geto naravno i sve je to lepo islo no medjutim kada smo se udaljili malo sa lokaciji i vratili posle nekog vremena admin pod imenom Stefan Micevic stori pored svih tih ljud i dize coveka po coveka nazalost JA pov toga nemam ali ga sigurno poseduje taj admin posto me je jedna "zena" psovala pred njim i on je nju za to kaznio sto znaci da admin poseduje POV te situacije kada smo mi pitali admina kako on sme to da radi admin je rekao da je bila admin situacije, mene zanima kako on moze da dodje u geto upali admin tag digne ljude i napravi ooc situaciju na osnovu cega nije bilo 10minuta pre pocetka dogadjaja pa da kaze da mu je to razlog za podizanje ljudi, mislim da ovaj admin ima neku povezanost sa ljudima koje je podigao posto su to ljudi iz njegove familije u kojoj je on bio nego sto je usao u admine tako su mi prijatelji rekli.

casual1312

Player
E ovako da kszem jedan admin kaze geto je jedan nije i tsko u krug prvo admini nek se odluce hvala
To je geo isto je geto tamo gde je i nas vendeta pobila neki dan pred livnicu.

casual1312

Player
Bila je Admin situacija decko dva admina su bila sa nama kada si ti dosao i poceo ponovo pucati po nama..znaci pucao si i po admina dok smo bili u komunikaciji..a ti kad već optuzujes za nešto mogao bi Pov postaviti...jer ja sam posteno kaznjena za tu situaciju
Off topic komenatri da se kazne, on ne moze da dodje i podigne ljude koji su ubijeni u getu i napravi admin situaciju na osnovu cega on pravi admin situaciju i ovde se ne radi o tome jesi li ti kaznjena ili nisi citaj malo bolje ili ti trebaju naocare .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom