Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41668
Players nickname
Simon Corey
Suspect ID
17713
Date of violation
Jul 22, 2023
Time of violation
‚19:10
Proofs
https://i.imgur.com/m3wjJbw.png

Simon Corey

Player
Player
Sve u dokazu. Nakon što sam se obratio dotičnom Čkei, Mića kreće da mi prijeti u RL (indirektno). Skroz bespotrebno. Sami su krivi što su izgubili neformalnu, nijednog trenutka im mi nijedan warn nismo napravili osim što smo ih smarali u igri kao i svaki fam što radi. A ove prijetnje nisu odlika starijeg lika. Ali, evo pošto prijeti u RL, volio bih da dođe pa da zajedno odemo na ćevape koje spominje :)

Drugi dokaz da je dobio ban na bubici za prijetnju:

Last edited:

MicaAlcapone

Player
Player
Ja ne vidim pretnju rl? Cevape ćeš dobiti nije pretnja? Ćevapi su meso s roštilja ako neznas bosanski način je sa lukom. A pretnja za oba smisla je ic što znači u game i forum. Ne znam gde si našao rl? 😂👌

Simon Corey

Player
Player
Ja ne vidim pretnju rl? Cevape ćeš dobiti nije pretnja? Ćevapi su meso s roštilja ako neznas bosanski način je sa lukom. A pretnja za oba smisla je ic što znači u game i forum. Ne znam gde si našao rl? 😂👌
Kako god ne bi dobio ban na bubici da nije RL prijetnja. Nek admini odluče, ne gubim opet vrijeme na vas. Poz.

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
Postovani kuratori ili administracijom zeleo bi reci da kazem samo 1. Ovo uvopste nije moj discord nalog 2. Koliko znam to je oc svadja i nebi trebalo sa se ovo prihvati jer oc svadja moze trajati sve dok mi ne nadjemo resenje da zavrsimo tu svadju i nebi trebalo da se mesaju ljudi ovde

Simon Corey

Player
Player
Postovani kuratori ili administracijom zeleo bi reci da kazem samo 1. Ovo uvopste nije moj discord nalog 2. Koliko znam to je oc svadja i nebi trebalo sa se ovo prihvati jer oc svadja moze trajati sve dok mi ne nadjemo resenje da zavrsimo tu svadju i nebi trebalo da se mesaju ljudi ovde
Pa manitu jedan, nisam se na tebe žalio, nije tvoj ID. Druga stvar, 6.10 je vrijeđanje/prijetnje rl, a vezane su za situaciju u igri, tako da, lagano.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom