Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Sinners Cartel mogući Cheat | ID:7233

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
7233
Date of violation
Jan 27, 2022
Time of violation
19:53
Proofs
https://youtu.be/H6XcMvyqZR4

Ray Gold

Player
Player
Da vam skratim za pregled do 2:00 minuta nema akcije onda kreće borba kad ulaze u krug i u jednom momentu meni 7233 leti iza drveća doslovno leti i nakon toga se teleporta sa lijeve na desnu stranu.. zahtjevam njegov POV da se vidi jer smatram da je cheat.

Ray Gold

Player
Player
neznam kakav je to speedboost da mozes letit kao da imas avion između nogu a i također molim bez bez nepotrebnih komentara neka stavi POV da se vidi i gotova stvar admini ce rjesiti svoje

Stefan Yeager

🥷🏿
Player
Da vam skratim za pregled do 2:00 minuta nema akcije onda kreće borba kad ulaze u krug i u jednom momentu meni 7233 leti iza drveća doslovno leti i nakon toga se teleporta sa lijeve na desnu stranu.. zahtjevam njegov POV da se vidi jer smatram da je cheat.
alright picka

Adon

Player
Player
Brate to je speedboost i zglico sam ti se . Ja isto ne mogu vjerovat sta vidim . Nazalost nemam Pov mogu proci sve provjere da dokazem da ne citujem . To je bio bug ne zelim dobit ban zato sto server baguje. Da se to desilo vise puta pa ajde, ali desilo se jedanput !!
Molim admine da dobro razmisle i da me provjere da ne citujem. Igram na ovom serveru svaki dan cijelo vrijeme se pucam idem na informale, bizwarove i nikad se niko nije zalio. Zato sto nemam cheat nego je bio glitch.

Last edited:

Adon

Player
Player
Imam drugi Pov na drugom eventu gde se pucam gde vam mogu pokazat da ne citujem

Kayn_Darkin

Player
Player
Speedbusta covek, ne vidim cemu report? Nadam se da znas sta je speedboosting?

freaky

Player
Player
Speedbost, ali zato sto je planina/uzbrdica/nizbrdiza je tako izgledalo. Poso je na gore i uradio speedbost. Zato je izgledalo kao da leti na gore...

Ray Gold

Player
Player
Brate to je speedboost i zglico sam ti se . Ja isto ne mogu vjerovat sta vidim . Nazalost nemam Pov mogu proci sve provjere da dokazem da ne citujem . To je bio bug ne zelim dobit ban zato sto server baguje. Da se to desilo vise puta pa ajde, ali desilo se jedanput !!
Molim admine da dobro razmisle i da me provjere da ne citujem. Igram na ovom serveru svaki dan cijelo vrijeme se pucam idem na informale, bizwarove i nikad se niko nije zalio. Zato sto nemam cheat nego je bio glitch.
ja neznam koji put meni je prvi put da vidim ovo tako da jbg .. ako imas od drugog eventa pov a od ovoga bas nemas onda sumnjivo.. a dobro bi trebao znati da svaka crvena zona treba imati pov

Kayn_Darkin

Player
Player
On da treba imati PoV treba. Ali ovo sto ti reportas je speedboost. Dodji u arenu kad god zelis teleportovacu ti se 3 puta vise nego on. Apsurdno.

Adon

Player
Player
Slazem se za Pov, kriv sam sto ga nisam imao, ali to sto nemam Pov ne znaci da citujem. Slobodno neka me provjere , neka rade sve sta treba dat cu im svoj TeamViewer da mi udju u komp samo da vide da ne citujem

Johnny Torrio

Player
Player
Prosto ne vidim razlog stavljanja naslova žalbe Sinners Cartel moguć cheat...od kada se tako piše žalba na pojedinca? Jasno se vidi da momak radi speed boost, al i ako dobije ban dobiće ga jer nema pov, a ne zbog čita, al to i dalje ne mjenja činjenicu da ti veze nemaš o igranju...bolje pusti nekog momka da igra umjesto tebe da se ne brukaš džaba...da si provodio više vremena u areni nego na forumu, možda bi i mogao pogoditi nešto...samo snimaš i plačeš po forumu za svaku sitnicu...aj sad brzo na server da nam snimiš još nešto, možda kako je neko prošao kroz crveno na semaforu...

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na ovoj zalbi se ne radi o cheatu vec o "speed boostu" igrac je bio na uzbrdici te je zato izgledalo kao da se teleportuje.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom