Pozz,zbog velikog ne stprljenja i tolike volje za igranjem na serveru nisam mogao vise cekati i tako me je teralo da napisem ovaj apeal,naime dobio sam ban za G.P 1.1, razlog je sto sam se sa drugom menjao,on meni epic games acc ja njemu svoj rockstar acc,ali su nam nalozi na grandu ostali isti i ja sam vec skoro 10 meseci na nalogu 20339 i nisam ga menjao ni sa kim,Sve je krenulo na najobicnijem casu informatike u skoli,dogovorili smo se da on meni da svoj epic nalog jer sam ja toliko zelio da probam te reduxe i skinove i slicno,kad god bi pokusao na rockstaru ubaciti redux automatski bi mi pokrenulo update i vratilo sve na staro i to me bas nerviralo.Vec sam napisao zalbu za ovo i Mujo mi je odgovorio da je na Razmatranju vec nekih 20 dana i stvarno ne mogu vise cekati.Bio sam jedan od aktivnijih ljudi na serveru i trudio sam zaradjivao ingame novac radio dugorocne investicije po 500h i slicno.Zao mi je stvarno zbog toga sto sam se menjao,ali mi ni na kraj pameti nije bilo da je to prekrseno pravilo.Tek nakon mesec dana sam usao u Pomocnike i ucio pravila,tek tad i naucio generalna pravila i slicno.Ali eto ako mi mogao ispasti covek i pruziti mi sansu stvarno bi ti bio zahvalan. Srdacan Pozdrav i hvala na izdvojenom vremenu.