Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Deni Devito
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 23, 2023
Time of violation
22:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=2wZdYntKONE

Simon Corey

Player
Player
Zamolio bih te da mi ne smrdiš i buđaviš na mojim videima.

Uspio si u prosto proširenoj rečenici bez tačke pogriješiti na 9 mjesta uz mogućih 10.

Denis Denko

Player
Player
Zamolio bih te da mi ne smrdiš i buđaviš na mojim videima.

Uspio si u prosto proširenoj rečenici bez tačke pogriješiti na 9 mjesta uz mogućih 10.
neznam sta da kazem stvarno necu nista sve podrzavam i podpisujem sta vam je ckej reko kao da sam ga ja reko jos 5 buta lepse zamisi tebi poz

Simon Corey

Player
Player
nista kralju ocigledno vas ja trebam posdjetiti da cemo vidjeti jel vam se moze ista
Odluči se kralju s kim si i šta si. Dan si protiv njih, dan sa mnom, dan s njima. Niti te iko ikad spominjao, niti išta rekao, tako da. A evo da ti i otkrijem razlog dolaska: Prijetnja da će nam dolaziti svaki dan i maltretirati, psovanje porodice podlidera kao i podrška za te riječi od hca + dugovanje novca. Je li bi ti bilo lijepo da ti neko dijete opsuje živu i mrtvu porodicu+potomstvo? Ne miješaj se u stvari koje te se ne tiču, ratujemo i kad nam ne mogu ništa, plaču svima. I plus, ne zaboravi da si im ti nabio warn, a ne mi.
ako nemaju panele i ako ne pljackate kuce znaci nemas validan rp razlog da mu brojis. ocigledno ste dosli samo da provocirate
Imamo rp razlog i nemamo šta provocirati više kad su izgubili neformalnu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom