Sve se vidi u pov u nasem dvoristu nam broje bez razloga
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobio si zahtjev da izađeš, ideš na 6 pušaka, lagani FairRP. + dostavi pov od početka situacijeSve se vidi u pov u nasem dvoristu nam broje bez razloga
zamoli bi te da mi ne smrdis u budjavis po moim povovimaDobio si zahtjev da izađeš, ideš na 6 pušaka, lagani FairRP. + dostavi pov od početka situacije
neznam sta da kazem stvarno necu nista sve podrzavam i podpisujem sta vam je ckej reko kao da sam ga ja reko jos 5 buta lepse zamisi tebi pozZamolio bih te da mi ne smrdiš i buđaviš na mojim videima.
Uspio si u prosto proširenoj rečenici bez tačke pogriješiti na 9 mjesta uz mogućih 10.
Ne možete nam ništa momčići. Ćao.neznam sta da kazem stvarno necu nista sve podrzavam i podpisujem sta vam je ckej reko kao da sam ga ja reko jos 5 buta lepse zamisi tebi poz
Ne možete nam ništa momčići. Ćao.
ako nemaju panele i ako ne pljackate kuce znaci nemas validan rp razlog da mu brojis. ocigledno ste dosli samo da provocirateDobio si zahtjev da izađeš, ideš na 6 pušaka, lagani FairRP. + dostavi pov od početka situacije
nista kralju ocigledno vas ja trebam posdjetiti da cemo vidjeti jel vam se moze istaNe možete nam ništa momčići. Ćao.
Odluči se kralju s kim si i šta si. Dan si protiv njih, dan sa mnom, dan s njima. Niti te iko ikad spominjao, niti išta rekao, tako da. A evo da ti i otkrijem razlog dolaska: Prijetnja da će nam dolaziti svaki dan i maltretirati, psovanje porodice podlidera kao i podrška za te riječi od hca + dugovanje novca. Je li bi ti bilo lijepo da ti neko dijete opsuje živu i mrtvu porodicu+potomstvo? Ne miješaj se u stvari koje te se ne tiču, ratujemo i kad nam ne mogu ništa, plaču svima. I plus, ne zaboravi da si im ti nabio warn, a ne mi.nista kralju ocigledno vas ja trebam posdjetiti da cemo vidjeti jel vam se moze ista
Imamo rp razlog i nemamo šta provocirati više kad su izgubili neformalnu.ako nemaju panele i ako ne pljackate kuce znaci nemas validan rp razlog da mu brojis. ocigledno ste dosli samo da provocirate
Ma Gagy burazeru rasturamo ih i po rp i po pucanju, oni su ti koji placunista kralju ocigledno vas ja trebam posdjetiti da cemo vidjeti jel vam se moze ista
Haha, važi. Samo na ovom povu vas 5 leži.Ma Gagy burazeru rasturamo ih i po rp i po pucanju, oni su ti koji placu
Ne teraj me da šaljem slikuHaha, važi. Samo na ovom povu vas 5 leži.