Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12746
Players nickname
Dragan Gagyy
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 24, 2023
Time of violation
19:58
Proofs
https://youtu.be/mHG8oFyTfac

Kliment Marquez

Player
Player
lijepi moj u mene se na povu lijepo lijevo u cosku gornjem vidi da sam mutiran tako da nikakav MG nije. zivioo
Vidi vako sad,
1.neznas pravila
2.vidis coveka levo pucas desno
3.popravljas panel sa rev u ruke kako nez
4.glumis da si neki a ustvari si kurac na biciklu
5.bolje cuti jer kad cutis si pametniji
6.ima svaki dan na kucu da ti campam (ingame kuca)
7.ko se kaci snama ne zavrsava lepo
(pricamo za ingame)

Dragan Gagy

Player
Player
Pa dao si ti , opalio si metak i uslo se u RP, nikakav 6.15 se nije skršio . Neće se brojati svaki metak , ti ideš sam na njih 6 , još popravljaš panele sa revom u ruci.
ahahaha eto toliko o tome koliko znas pravila. molit cu te izbrisi komentar da jos neko ne procita da se ne sramotis

Dragan Gagy

Player
Player
Vidi vako sad,
1.neznas pravila
2.vidis coveka levo pucas desno
3.popravljas panel sa rev u ruke kako nez
4.glumis da si neki a ustvari si kurac na biciklu
5.bolje cuti jer kad cutis si pametniji
6.ima svaki dan na kucu da ti campam (ingame kuca)
7.ko se kaci snama ne zavrsava lepo
(pricamo za ingame)
klimente oko moje camparasto sjedi fino na svoju TUTU i vozi dalje. ako ne znas sta je TUTA to je ono di inace kakis jer si tek skinuo pelene

Daniel123

Player
Player
ahahaha eto toliko o tome koliko znas pravila. molit cu te izbrisi komentar da jos neko ne procita da se ne sramotis
a ti si govno koje se ne moze usporediti ni sa cime znaci kad si bio kod nas znao si moliti za pare i ostale gluposti a sad kako si otisao kod onihh idiota radio si nama sranja i gluposti mi ti oprostimo i ti govoris kako neces vise dolaziti kod nas da si im ti zabranio a sad se ljepo sagni i popusi mi jer si prvi dosao krasti panele a laganja i krada ti to dobro ide u zivotu

Dragan Gagy

Player
Player
a ti si govno koje se ne moze usporediti ni sa cime znaci kad si bio kod nas znao si moliti za pare i ostale gluposti a sad kako si otisao kod onihh idiota radio si nama sranja i gluposti mi ti oprostimo i ti govoris kako neces vise dolaziti kod nas da si im ti zabranio a sad se ljepo sagni i popusi mi jer si prvi dosao krasti panele a laganja i krada ti to dobro ide u zivotu
ejjj dodjes mi 20 k sto sam ti posudio prije 3 dana. gagy vam je bonusa dao vise nego ikad itko. i cuj vi meni oprostili vi ste se meni dosli izvinuti tako da decko ohladi.

Daniel123

Player
Player
ejjj dodjes mi 20 k sto sam ti posudio prije 3 dana. gagy vam je bonusa dao vise nego ikad itko. i cuj vi meni oprostili vi ste se meni dosli izvinuti tako da decko ohladi.
Ispricavam se vratio sam pare cak si i dobio i vise potom da si sad sirotinja
a lako je bilo djeliti bonuse sa tudim parama tako je bilo najlakse uvjek

Dragan Gagy

Player
Player
Ispricavam se vratio sam pare cak si i dobio i vise potom da si sad sirotinja
a lako je bilo djeliti bonuse sa tudim parama tako je bilo najlakse uvjek
da daa tudjim parama. kad sam ja od nekog uzeo pare aj mi reci pametnjakovicu nemoj uprazno pricati

Daniel123

Player
Player
hhahahaha dobra ti ta. nikad gagy od nikog nije trazio a niti duzan nikom. a Daj mi dokaz gdje Vlado govori i jednu rijec o meni. vladi sam ucinio u zivotu sto nitko nije
Od kud Vlado decko nauci da citas i ne dodavaj druge na svoje rijeci razumijes

Daniel123

Player
Player
izbrisao si pickice ime Vlado sve ima tu ne mozes sad izbrisati. a to sto Vladu mijesate najebat ce te
Od koga cu najebati to si ti dodao ja nisam ti si glupan koji nece uspjeti u zivotu jer decko nema nista pametnije nego da manipulira i izigrava zrtvu

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucila sam Prihvatiti ovu zalbu.

ID 12746 dobice kaznu za PG
ID 19896 dobice kaznu za krsenje Generalnog Pravila 6.15
ID 33074 dobice kaznu za krsenje Generalnog Pravila 6.15
ID 34506 dobice kaznu za krsenje Generalnog Pravila 6.15
ID 24836 dobice kaznu za krsenje Generalnog Pravila 6.15
ID 21825 dobice kaznu za krsenje Generalnog Pravila 6.15
ID 40792 dobice kaznu za krsenje Generalnog Pravila 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom