Ocigledno nema strah za zivot. Vraca se u dvoriste iako mu je izdat uslov da napusti
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!samo malo ja nmg doci kod prijatelja kuci jer si se ti umislio da si neko i nesto a s ustvari si jadan ti meni brojis da izadem a nemam razlog zasto da izadem nemas zahtjev da napustim dvoristeOcigledno nema strah za zivot. Vraca se u dvoriste iako mu je izdat uslov da napusti
dosao si krasti panele a shenki ti nije prijatelj to budi siguransamo malo ja nmg doci kod prijatelja kuci jer si se ti umislio da si neko i nesto a s ustvari si jadan ti meni brojis da izadem a nemam razlog zasto da izadem nemas zahtjev da napustim dvoriste
HAAHHAHAHAhahahahdosao si krasti panele a shenki ti nije prijatelj to budi siguran
ti znas mozda si nasrao jer to ti nije problem a ja Shenkya znam duze nego ti i uvjek sam se cuo sa njim mislim da si onda opet nalagao o meni jer ti to nije stranodosao si krasti panele a shenki ti nije prijatelj to budi siguran
ako ti je odbrajano da napustis onda napustis a to sto si ti imao u planu pricati sa senkijem to obavis nakon sto ti dozvolim da udjes u dvoriste
Ocu tebe pitati da udem u tude dvoristeako ti je odbrajano da napustis onda napustis a to sto si ti imao u planu pricati sa senkijem to obavis nakon sto ti dozvolim da udjes u dvoriste