Prije skoro 1 godinu dobio sam blacklist zato sto sam opsovao majku nakon 2. sanse. Znam da sam pogrijesio i nisam trebao to reci, nakon toga sam i Ban Evadeo jer su mi falili prijatelji i htio sam ponovno igrati. Zamolit cu vas jos 1 da razmotrite da sam se stvarno promjenio, nisam toksican, razmisljao sam o svemu sta sam napravio prije i kome sam sve sta rekao. Molim vas dajte mi posljednju sansu da ponovo igram sa mojim bratom i ostalim prijateljima koje nisam vec duze vrijeme ni cuo ni vidio. Zaista mi je iskreno zao za apsolutno sve i sve bi dao da mogu sve to ispraviti. Molim vas dajte mi sansu da vam pokazem da nisam vise takav kakav mislite da jesam, Abrahame ovim putem te molim da ako ti nije problem napises kratku poruku ili razmotris sa Mazhorom da mi se pruzi sansa da nekako ispravim sve i pokazem da sam se promjenio, sve bi dao da ponovno igram na RS Serveru. Zaista mi je krivo sto sad ne mogu igrat i sto nisam promislio prije svega sta sam napravio. Obecajem vam svima da ukoliko dobijem ovu priliku necete vise nista takvo cuti od mene jer stvarno vam kazem promjenio sam se.