Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39471
Players nickname
Miha Vaske
Suspect ID
20909
Date of violation
Jul 27, 2023
Time of violation
16:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VOtkp0NKioc

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Vozio sam se normalno, isao ka bolnici i ubio me u autu ID: 44428 koji se pucao tu vec i pravio mnogo gresaka na serveru. On me ubija i dolazi policija i hapsi me bez ikakvog razloga, on tvrdi da je napad na službeno lice, a ja u tom trenutku nisam ni vidio službeno lice a kamoli da upucam. Moja predpostavka da je neki drugi igrac ili ovaj ID:44428 pucao na službeno lice i da su oni mislili da sam ja i mene uhapsili.

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Jos sam zaboravio da naglasi da nista ne prica i daje mi 5 zvjezdica. Kada me pretrazije ne prica nista, kada skida masku nista ne prica, kada pise kaznu nista ne prica. Ne zna sta on radi u FIB. MOLIM ADMINE DA SE RESI OVO

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Vozio sam se normalno, isao ka bolnici i ubio me u autu ID: 44428 koji se pucao tu vec i pravio mnogo gresaka na serveru. On me ubija i dolazi policija i hapsi me bez ikakvog razloga, on tvrdi da je napad na službeno lice, a ja u tom trenutku nisam ni vidio službeno lice a kamoli da upucam. Moja predpostavka da je neki drugi igrac ili ovaj ID:44428 pucao na službeno lice i da su oni mislili da sam ja i mene uhapsili.
Prvo admin radi KRP drugo ako je potreban pov od situacije da si pucao i dovrsio lica i krao auto ja cu da stavim pov ako treba odmah stavjam pov da policajac nije kriv za to sta je radio radio si nlr i jos toga da upload na yt i stavjam pov kako si radio nlr i mk i mg bolje povuci. Pozz.

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Prvo admin radi KRP drugo ako je potreban pov od situacije da si pucao i dovrsio lica i krao auto ja cu da stavim pov ako treba odmah stavjam pov da policajac nije kriv za to sta je radio radio si nlr i jos toga da upload na yt i stavjam pov kako si radio nlr i mk i mg bolje povuci. Pozz.
stavi pov odma, bukvalno nista nisam uradio

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Dostavi POV od pocetka situacije , na povu si na samom pocetku mrtav samim time pov nije od pocetka situacije , ne mogu da znam ko , zasto i kako te ubijo , ne mogu da znam da li si / nisi pucao po LSPD-u i da li te hapse bez razloga ako nemam taj pocetak

Za dostavu imas 6h

OffTop kao i svaki vid uvreda bit ce kaznjen​

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Dostavi POV od pocetka situacije , na povu si na samom pocetku mrtav samim time pov nije od pocetka situacije , ne mogu da znam ko , zasto i kako te ubijo , ne mogu da znam da li si / nisi pucao po LSPD-u i da li te hapse bez razloga ako nemam taj pocetak

Za dostavu imas 6h

OffTop kao i svaki vid uvreda bit ce kaznjen​
nemam POV nek on dostavi pov da dokaze zasto me je uhapsio

Aldin Verstappen

POV koji sam zatrazio mi nije dostavljen

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom