By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!decko pricao sam ti sa roditeljom,sve ce se dokazati. a to nije nikakva prijetnja nego je zakon takav. trazio si OOC razgovor i pristao sam. i ovo nema veze sa igrom prijetnja nego sa stvarnim zivotom radi kradje slika od moje cure. Abraham je obavijesten i bit ce sakcionisam tko god da je. zivio i svako dobro ti zelimSve se vidi na POV-U,uznemirava mi Rl porodicu salje im poruke prijeti ne zelim da ovde postavljam slike sta je pisao mogu privatno visim adminima da prosledim taj sadrzaj ne zelim da otkrivam rl podatke hvala vam
ovde se nigdi ne vidi ooc vredzanje samo svi radine mg na bubici pricateSve se vidi na POV-U,uznemirava mi Rl porodicu salje im poruke prijeti ne zelim da ovde postavljam slike sta je pisao mogu privatno visim adminima da prosledim taj sadrzaj ne zelim da otkrivam rl podatke hvala vam
policija se bavi sa RL stvarima a ne forum,mislim da ovdje nema policajaca.Sve se vidi na POV-U,uznemirava mi Rl porodicu salje im poruke prijeti ne zelim da ovde postavljam slike sta je pisao mogu privatno visim adminima da prosledim taj sadrzaj ne zelim da otkrivam rl podatke hvala vam
a najjace lik kaze kad nekog doda na instagramu onda posalje i na fb hahahahSve se vidi na POV-U,uznemirava mi Rl porodicu salje im poruke prijeti ne zelim da ovde postavljam slike sta je pisao mogu privatno visim adminima da prosledim taj sadrzaj ne zelim da otkrivam rl podatke hvala vam
evo pogledajte njegovo ponasanje.Sve se vidi na POV-U,uznemirava mi Rl porodicu salje im poruke prijeti ne zelim da ovde postavljam slike sta je pisao mogu privatno visim adminima da prosledim taj sadrzaj ne zelim da otkrivam rl podatke hvala vam
Decko ovo je photoshotevo pogledajte njegovo ponasanje.
a mene nikad nitko nije kacio za takvo nesto
A JESI SVAKA BI TE SE POZELILA KOLIKO SI KULTURAN NAMA SE STA VISE RECIja sam kulturno djete mene su moji ljepo odgojili samo decko ima neki problem samnom i za sve mene optuzuje nez kakav problem ima samnom
e ti sto vrijedas projekat da sutisA JESI SVAKA BI TE SE POZELILA KOLIKO SI KULTURAN NAMA SE STA VISE RECI
a ko vredza projekat eto koliko znas i di pise moje ima da vredzam projekate ti sto vrijedas projekat da sutis