By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!decko ti si stvarno bolestan,stvarno ne znas sta ces od zivota.
Ja imam strah od ovog covjeka em mi prijeti u rl a sad i ovdje molim vas poduzmite nesto jer taj covjek mi prijeti di stigne molim vas da reagirate hvaladecko ti si stvarno bolestan,stvarno ne znas sta ces od zivota.
hahahahahhaahahahhhaahahahahahha placi brezo bijelaJa imam strah od ovog covjeka em mi prijeti u rl a sad i ovdje molim vas poduzmite nesto jer taj covjek mi prijeti di stigne molim vas da reagirate hvala
Ja imam strah od ovog covjeka em mi prijeti u rl a sad i ovdje molim vas poduzmite nesto jer taj covjek mi prijeti di stigne molim vas da reagirate hvala
je validan ne brini tiDruze discord ti nije validan dokaz…
Decko to je djecak rekao meni a ja nisam to htio reci pred svojom majkom takoder sam ja dobio bio kaznu za to i od tog godinu dana imaevoi ovde link gdje se vidi nacin ponasanja ovog momka
Sto ne probas za jos nesto da mu namestis vrati chat iz 2021 najbolje pa stavljaj na forum
hahahah dobarr dobarDecko to je djecak rekao meni a ja nisam to htio reci pred svojom majkom takoder sam ja dobio bio kaznu za to i od tog godinu dana ima
ta zalba ima na forumu ja sam odlezao za tu kaznu mogu provjeriti adminievoi ovde link gdje se vidi nacin ponasanja ovog momka
jesi odlezao,ali to je tvoje standarno ponasanje. a ja nisam nikad nikom nesto slicno rekao niti ista tako da ova ti zalba nikakvog smisla nemata zalba ima na forumu ja sam odlezao za tu kaznu mogu provjeriti admini
Ima ima ne brini tijesi odlezao,ali to je tvoje standarno ponasanje. a ja nisam nikad nikom nesto slicno rekao niti ista tako da ova ti zalba nikakvog smisla nema
1. Ne prihvata se chat sa discorda
evo da te naučim nešto prošlo ti je 48h od toga i mnogo više odbiće ti ne znam zašto se trudiš da namestiš liku ban
a zamisli njegovu pamet ukrasti mi od cure slike i stavljati na forum naloge. to moze samo Auditore biser nad biserima.1. Ne prihvata se chat sa discorda
2. Sta ti imas nekome da namestas permu juce si usao na server
3. Vracas chat koji je bio pre nego sto su napustili fam vas
4. Smiri malo jer ne znas nista i idi uvalci se u cmar tvom "gazdi" Bukiju L.P od mene.