Moramo ovakvu igru..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!al nije tebi reko da si retard vec tome koji te je reportaoMoramo ovakvu igru..
Njemu sam rekoal nije tebi reko da si retard vec tome koji te je reportao
a ok brate izviniNjemu sam reko
dobar ti ovaj gif, aj stavi duzi pov da dobijes muteMoramo ovakvu igru..
Ko si ti i zasto mislis da si toliko bitan da tebe neko reporta adminima za pg?A jbg, morao sam.. Vi nas ig za PG, mi ovako i eto.. Imamo dogovor <3
Mozda imam informaciju i pov svega toga, ako zelite mogu to da vam pokazem, cisto da se ne pravite vise neviniKo si ti i zasto mislis da si toliko bitan da tebe neko reporta adminima za pg?
Kako mozes da imas informaciju i POV ako te reportaju adminu, jel to neki admin salje i daje ti informacije?Mozda imam informaciju i pov svega toga, ako zelite mogu to da vam pokazem, cisto da se ne pravite vise nevini
Vidis da je istina, znas o cemu pricamKako mozes da imas informaciju i POV ako te reportaju adminu, jel to neki admin salje i daje ti informacije?
JesteKako mozes da imas informaciju i POV ako te reportaju adminu, jel to neki admin salje i daje ti informacije?
Niko te nije reportao i to samo nagadjas i izmisljas kako imas POV, daj taj POV da svi vidimo. A takodje mozes pogledati ako si preopterecen , report listu da te niko nije reportao. Samo placi i tako nastavi i padaj PC checkVidis da je istina, znas o cemu pricam
Dodaj ispod mission passed respect + i slikaj najopasnija porodica na forbs mislim tamo pise pobjednik famwara posto nikad to nisi osvojio pa ako ne znas
Tebi jedino moze da posalje ski masku crnu pa da lazes poslije kako si se dogovarao od drugog lika da kupis i posle da plakis jer ode kancelarija i gengNiko te nije reportao i to samo nagadjas i izmisljas kako imas POV, daj taj POV da svi vidimo. A takodje mozes pogledati ako si preopterecen , report listu da te niko nije reportao. Samo placi i tako nastavi i padaj PC check
bas si glup i pricas pricu koja nema veze sa vezom, a crna ski je kupljena od tvog coveka iz famaTebi jedino moze da posalje ski masku crnu pa da lazes poslije kako si se dogovarao od drugog lika da kupis i posle da plakis jer ode kancelarija i geng
Ahhahahahah pokusao si da slazes tamo na zalbi malo ali ubise vas drukareeebas si glup i pricas pricu koja nema veze sa vezom, a crna ski je kupljena od tvog coveka iz fama