By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pravilo glasi da je zabranjeno spominjanje roditelja u svim chatovima cim si rekao majku ti znaci da meni to spominjes tkd zZnao sam da ces plakat na forumu. i nisam mislio da tu rijec da se zna
vidim i da si potplatio admine da me i sad banuju kao sto vi hidrasi uvijek namjestite nekom ban i to sto vasi admini nisu fer prema ostalim igracima kad ja vas reportam onda nista nebude a kad vi mene pederi reportate onda dobijem ban tako da pa placi po forumuPravilo glasi da je zabranjeno spominjanje roditelja u svim chatovima cim si rekao majku ti znaci da meni to spominjes tkd z
i ovo komentarisanje posla admina kaznitevidim i da si potplatio admine da me i sad banuju kao sto vi hidrasi uvijek namjestite nekom ban i to sto vasi admini nisu fer prema ostalim igracima kad ja vas reportam onda nista nebude a kad vi mene pederi reportate onda dobijem ban tako da pa placi po forumu![]()
toliko si uporan da me banaju a? vidim da imas energije to sto ti places zbog igrice druze odrasti malo nadji si curu nadji si posao opusti se od igrice po sto vidim da utjece lose na tebei ovo komentarisanje posla admina kaznite
toliko si uporan da me banaju a? vidim da imas energije to sto ti places zbog igrice druze odrasti malo nadji si curu nadji si posao opusti se od igrice po sto vidim da utjece lose na tebe