Poštovana administracijo, dotični admin me je banao za OC vrijeđanje. Smatram da je pogriješio jer se radilo isključivo o IC stvari. Njih 4 nam je startalo raid na kuću gdje su prekršili pravilo za raid (min. 5 članova), ID 46601 priča za OOC godine koje nemaju veze sa IC situacijom, trebao je dobiti kaznu po pravilima. Ja nisam u nijednom trenu mješao IC i OOC kao dotični ID 46601 gdje me vrijeđa, a on nije dobio adekvatnu kaznu. OOC situacija je samo dok nismo u krugu, kruga nije bilo niti ničega.
Zamolio bih vas da još jednom pregledate situaciju i razlučite što je IC, a što OOC.
Igram već više od jedne i pol godine,n ikad u životu nisam prekršio nijedno pravilo nit sam ikad bio reportan, ovo mi je prvi put u životu da sam uopće na forumu. Zamolio bih vas za unban ili eventualno smanjenje kazne.
Poštujem vašu odluku kakva god bila. Hvala na čitanju.
Printscreen o banu:
Zamolio bih vas da još jednom pregledate situaciju i razlučite što je IC, a što OOC.
Igram već više od jedne i pol godine,n ikad u životu nisam prekršio nijedno pravilo nit sam ikad bio reportan, ovo mi je prvi put u životu da sam uopće na forumu. Zamolio bih vas za unban ili eventualno smanjenje kazne.
Poštujem vašu odluku kakva god bila. Hvala na čitanju.
Printscreen o banu: