Igrac ne masi al bas ne masi, zahtevam pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zabole me kurac lik ne masi nek dostavi pov i tjta znas da ce dostavit pov gdje te ubio kao npca jer i sam vidis gdje si umro
nisam bio kuciZanimljiva taktika cekati 2 dana prije nego sto reportas da obrisem POV...
Tarik molim te kad ubijas npceve pobrini se da ih namjestis na hard tezinu da bude malo tezeevo pov
cipi slamas ga sa ovim losim forama al ga bas slamasTarik molim te kad ubijas npceve pobrini se da ih namjestis na hard tezinu da bude malo teze
Iduci put se pobrini da budes na jos vise otvorenomcipi slamas ga sa ovim losim forama al ga bas slamas
stani ko si ti trenutno u ovoj prici za mene si kurac na biciklu znaci nemoj da smaras niko te ne jebe ni 2%Iduci put se pobrini da budes na jos vise otvorenom
www.kupiruke/gamesense.comstani ko si ti trenutno u ovoj prici za mene si kurac na biciklu znaci nemoj da smaras niko te ne jebe ni 2%
krindz i to teski krindz sinee
Samo ti reportaj da mogu gledat kako umires malo da se i nasmijemkrindz i to teski krindz sinee
ova ti bese jaka zmsSamo ti reportaj da mogu gledat kako umires malo da se i nasmijem
ja stvarno ne vidim poentu tvog reporta, stojis na openu citavo tijelo ti se vidi ne trcis a i hitovi su sasvim normalni nisi ti crko od jednog rev hita pa da bude fazon koji kurac ja dead. Brate ti si tocno vidio sta se desilo i to se svakom moze desiti, desava se i meni na kraju krajeva da me neko vas tako ubije.ova ti bese jaka zms
ma nisi mi promasio pa sam zato trazio pov boli me kurac da ti namestam ovde ban nisam mogo da ti nadjem discord reko bih ti da mi pokazes pov u dm al jbgja stvarno ne vidim poentu tvog reporta, stojis na openu citavo tijelo ti se vidi ne trcis a i hitovi su sasvim normalni nisi ti crko od jednog rev hita pa da bude fazon koji kurac ja dead. Brate ti si tocno vidio sta se desilo i to se svakom moze desiti, desava se i meni na kraju krajeva da me neko vas tako ubije.