Konstantno Krsenje pravila ID 8888 da krenemo :
Nastavice se(ima zalbe koje treba pregledati).....
Approved - G.P. 3.1| 8888
Momak mi u sred lizvnice govori da sam "sisa celava" mislim da to nije uredu i da momak treba da dobije sto vecu kaznu posto mu nije prvi put da ovo radi, mene je jako uvredilo to sto mi je rekao zato sto ja imam problema sa rastom kose i bas nije lepo od njega da mi se tako obraca :(
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 I ID:3713
Lik napisao u OOC Chat ( DA POPUSIS) molio bih administraciju da resi ovo 3.1 Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte 180 minuta ili zabranite do 7 dana.
gta5grand.com
Approved - PD 1.2 |8888,29531
Da ti pisam u usta još jaceeee Druze pokazao si koliko si odvratan i bedan
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1| 8888
Koliko sam upucen u GZ ne moze da se broji nekome 5 sekundi.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15| 8888
Blejim na bleku gledam sta ima dolazi ovaj momak i bez razloga me ubija. (ako momak ima POV gde sam mu bilo sta lose uradio neka ga dostavi slobodno)
gta5grand.com
Approved - Fear RP,KRP | ID 8888
I ovo isto vredjanje. Pre bih rekao da ti trebas da ucis pravila da ne krsis FearRP i KRP. Izvini povredjeni sto jede govna u svima ing a na forum se zali kad mu kaze neko debil
gta5grand.com
Approved - VDM I ID:19083
Sve se vidi u POV lik namerno od celog puta gazi i zalece se na mene jer drugacije da me ubije ne moze #KupiRUKE
gta5grand.com
Approved - MG, CD| 8888, 9925
Ovaj 8888 pominje neki mute nesto ne znam bas najbolje njegov jezik. Kao sto se vidi ovaj 9925 me je udario vise puta sto znaci da nije slucajno tako da CD lagani.
gta5grand.com
Approved - Sex animacije u GZ| 8888, 19862
Kome treba da poverujem ako ne adminu? Hoces da kazes da mladji administratori ne znaju pravila servera? Ne vec mislim da veci admini imaju vise iskustva u tome, a ti vec saljes 2-3 slike na kojima ti isti administrator odgovara.
gta5grand.com
Approved - OOC prijetnje i vrijeđanje | ID: 8888
Sve se vidi u njegovom komentaru: Pending review - Sex animacije u GZ| 8888, 19862 U slučaju da obriše svoj komentar gdje nas vrijeđa, evo slika reda radi: Svakako postoji historija uređivanja (logovi), tako da ni to ne pomaže. Srdačan pozdrav.
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.2 I ID:11395
Ako dobro poslusate lik kaze: ''zavrsio sam sa tvojom kevom u krevetu''
gta5grand.com
Approved - VDM | 8888
Lik me namerno zgazio, to spada u Vehicle DeathMatch ( VDM ). - Samo čisto da napomenem, to što sam ga pogodio ne spada u TK jer TK je Team (naglašavam) Kill, a ja ga nisam ubio, hvala na razumevanju. Niti sam radio bilo kakav MG, jer se čuje lik u pozadini kako kaže pucaju nas, ja sam samo...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15| 8888
Lik prvo prosipa neku pamet jer sam ga ubio pa mu ne odgovara moje brojanje. Posle toga me dize i ubija bez razloga.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | ID 8888
Momak me je optuzio za nesto sto nisam uradio, ako ima dokaz da sam ja neka okaci svoj POV.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 25893
Na videu se vidi kako 11981 i 25893 pucaju i ubijaju sakama ljude.
gta5grand.com
Approved - Generalno pravilo 3.1 I 8888
Ja prije eventa klasika ono gubim se malo i dolazi svaki put ovaj lik 8888 ID i vrijeda me.
gta5grand.com
Approved - PG I ID:15398
Kao sto vidite na POV doticni pocinje da me udara par minuta pre eventa pa sam bio primoran da ga ubijem A on PRICA SAJT AA MRTAV JE Mislim da je ovo PG i to preveliki sve se vidi u pov
gta5grand.com
Approved - CR I ID:502 ID:3220 ID: 3698
Sve se vidi u povu CR rade da bi me ubili jer drugacije ne umeju . Dovoljan je pov od 30 sec sve se vidi.
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | ID 8888
Cekam event i lik me ubija iz cista mira, molim administraciju da kazni ovog igraca ovo cesto radi pred evente.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 , P.Z.Z 1.1 | 8888 12081
sve se vidi ni jedan ni drugi ne broje ubijaju ispred bm i eto... takodje bih molio administraciju da kazni svaki offtopic komentar
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 I ID:8888
Molim da se doticni bog i batina kako sebe naziva kazni adekvatno. Pred adminom vredja mene i moje saigrace i prica da smo glupi i debili. Momak ocigledno ima neki ozbiljan problem. Molim da se ovo sankcionise. Takodje molim viseg admina da obrati paznju da covek prekida pricu samnom i adminom...
gta5grand.com
Nastavice se(ima zalbe koje treba pregledati).....