Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42606
Players nickname
Zenta_Shadow
Suspect ID
7575
Date of violation
Jul 29, 2023
Time of violation
22:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wAw6E-btBIg

Valentino Haze

Player
Player
hahahahha namerno bleis 20m minuta do se skupila guzva napolju gde te svi molimo da zavrsisi sto pre gde je pov od pocetka?? sta si radio izvini lice ajde stavi pov od pocetka kako me udaras dok farbam kola samo pickice to rade kao ti jadnice mali

Zenta_Shadow

Player
Player
hahahahha namerno bleis 20m minuta do se skupila guzva napolju gde te svi molimo da zavrsisi sto pre gde je pov od pocetka?? sta si radio izvini lice ajde stavi pov od pocetka kako me udaras dok farbam kola samo pickice to rade kao ti jadnice mali
uzivaj bato na bahamima ko prvo ko drugo sredjujem kola mogu bleim tu kolko ocu gde pise da mogu samo 5min?

Valentino Haze

Player
Player
nemoozes jadnice da te ljdui cekaju a ti da namerno to radis mnogo si jadan i tebi sledi kazna veruj mi aj sad cpoz sisice malena kinderu

Valentino Haze

Player
Player
i nisi bio sigurno 5 minuta ne foliraj druzer pa tri kola napolju i cetvrti dosao postavi pov od pocetka sta si radio a ne ovako ko picka da se seces video i da stavljas molim da visa sila zatrazi ceo pow sta je radio od kad je usao da farba kola pa do situacije gde sam mu odbrojao 5 sec!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom