Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42591
Players nickname
Djordje Cvarkov
Suspect ID
42660
Date of violation
Jul 30, 2023
Time of violation
11:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=__kCyKWNTvs

Djordje Cvarkov

Player
Player
Momak je dosao pre vremena u Vladu sa drugarom id: 40 koji je skoro pa usao kolima unutar prostorija. To sam ja okarakterisao kao bezobrazno i bahato ponasanje te sam mu rekao da nece dobiti sta hoce pre otvaranja vlade. Takodje ID: 40 se sklonio malo dalje i opalio par metaka u mene ( vidi se po panciru )
U POV-u se vide tragovi guma ispred vlade, FEARRP . Vredjanje Agenta vlade i ulazak u zabranjenje prostorije pre otvaranja iste

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite POV od početka pa do kraja situacije ( POV 1 min+ ).
    Imate 6 sati da dostavite POV.
NAPOMENA: Svaki OFF-TOPIC na ovoj žalbi biti će kažnjen.

Djordje Cvarkov

Player
Player
Postovani Aberama Thompson ja se izvinjavam sto meni program ne dozvoljava da snima vise od 30sec. Nit sam topic borac ,nit ista . Jednostavno zelim da se ovaki momci kazne po vasoj mogucnosti .
Fact. 11:08 vreme dogadjaja , Vlada se otvara u 12:00 ( znaci niko ne sme da udje u vladu pre 12:00 )

Nema sta da trazi u zabranjenoj prostoriji, zar to nije provala ? Zar vam nije bitno da kaznjavate ovakve momke koji psuju koji su vulgarni nego da mi trazite POV koji traje duze?
Zar vam nije dovoljno to sto te culi bezobrazno i bahato ponasanje prema drzavno/vladinom sluzbeniku u sred Vlade
Takodje bio sam i u Policiji radio kao Porucnik , takodje sam sretao momke koji bez razloga psuju Drzavne organe reda i to je sve zbog 30 sekundi duzeg snimka . Zar ne treba postovani Aberama da ih 'zategnemo' na neko normalnije ponasanje jer ovo ide u nekom drugom smeru
Postovani ja se izvinjavam sto nemam duzi POV , vi kako odlucite tako ce i biti.

Djordje Cvarkov

Player
Player
Takodje ja se izvinjavam jos jednom , mozete slobodno pogledati istoriju od doticnog i mozete naci samo psovanje i nedolicno ponasanje prema ostalim gradjanima koji su takodje trazili Ban . Pogresnu sliku salje ostalima..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom