Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45624
Players nickname
Filip Filep
Suspect ID
34516
Date of violation
Jul 30, 2023
Time of violation
16:17
Proofs
https://youtu.be/9xGhFv-o4kc

Filip Filep

Player
Player
Policajac me je zaustavio i bio je sam u patroli, nije hteo da mi kaze razlog zaustavljanja i ako nista nisam uradio.Ja sam mu dao pasos i nisam imao dosije ali je zahtevao da podignem ruke, oddgovorio sam da necu jer nema razloga te je poceo da me hapsi. Zamolio bih Vas da ako se resi situacija da mi se izbrise dosije.

Logan Carter

Player
Player
Policajac me je zaustavio i bio je sam u patroli, nije hteo da mi kaze razlog zaustavljanja i ako nista nisam uradio.Ja sam mu dao pasos i nisam imao dosije ali je zahtevao da podignem ruke, oddgovorio sam da necu jer nema razloga te je poceo da me hapsi. Zamolio bih Vas da ako se resi situacija da mi se izbrise dosije.
Ti ukoliko imas primedbu na moj rad slobodno se zali mom supervizoru pod jedan. A pod dva ti si kod sebe imao ilegalno oruzje i zato nisi hteo da podignes ruke. Objasnio sam ti zasto si zaustavljen. Stavi ceo POV gde ti sve lepo objasnjavam. Sasvim nepotrebna zalba, ni jedno pravilo servera nije prekrseno. Prelistaj opet pravila pa se zali. Ne mozes ti LSPD-u reci da neces da podignes ruke.

Filip Filep

Player
Player
Ti ukoliko imas primedbu na moj rad slobodno se zali mom supervizoru pod jedan. A pod dva ti si kod sebe imao ilegalno oruzje i zato nisi hteo da podignes ruke. Objasnio sam ti zasto si zaustavljen. Stavi ceo POV gde ti sve lepo objasnjavam. Sasvim nepotrebna zalba, ni jedno pravilo servera nije prekrseno. Prelistaj opet pravila pa se zali. Ne mozes ti LSPD-u reci da neces da podignes rukeJa kad

ceo POV okaci, zasto si isekao ????
Nista sekao nisam

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Zalite se na nepravedno hapsenje a pov krece kad ste vec uhapseni / u lisicama

Dostavite mi POV od samog pocetka situacije to jeste od momenta kada ste zaustavljeni kako bi mogao da vidim stvari za koje ste optuzili LSPD sluzbenika na ovoj zalbi

Za dostavu imate 6h

OffTop kao i bilo koji vid uvreda rezultirat ce kaznjavanjem forum naloga​

Filip Filep

Player
Player
Ti ukoliko imas primedbu na moj rad slobodno se zali mom supervizoru pod jedan. A pod dva ti si kod sebe imao ilegalno oruzje i zato nisi hteo da podignes ruke. Objasnio sam ti zasto si zaustavljen. Stavi ceo POV gde ti sve lepo objasnjavam. Sasvim nepotrebna zalba, ni jedno pravilo servera nije prekrseno. Prelistaj opet pravila pa se zali. Ne mozes ti LSPD-u reci da neces da podignes ruke.

Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Zalite se na nepravedno hapsenje a pov krece kad ste vec uhapseni / u lisicama

Dostavite mi POV od samog pocetka situacije to jeste od momenta kada ste zaustavljeni kako bi mogao da vidim stvari za koje ste optuzili LSPD sluzbenika na ovoj zalbi

Za dostavu imate 6h

OffTop kao i bilo koji vid uvreda rezultirat ce kaznjavanjem forum naloga​
Ja samo ne znam kako da znam da ce on mene da hapsi bez razloga ja sam upalio da snimam cim sam video da lik ne zna da radi kako treba da on bez razloga meni kaze da dignem ruke a nemam dosije,nazalost nemam snimak kako me zaustavlja ali ja mislim da je tih 10 sekundi bezpotrebno i da ste videli sta lik radi.

Aldin Verstappen

Odbijeno

Pov nije dostavljen

Ako se zalite na hapsenje bez razloga , mora da se vidi razlog zaustavljanja i pocetak situacije​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom