By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!malo malo sam reportan jer ne mozete vi venomi podnjeti da vas unistavam.Do kada ce ovaj da prolazi ovako?
Lik je malo malo reportan za cit i admini to misle da je normalno umjesto da ga pc checkaju
crosshair si ti docrtao jbg probaj bolje drugi put
ja ti kazem uspori video screnaj na 00:02 pa ces videti aj poy mada vi i sa citerom nemere uzeti bizz jbgcrosshair si ti docrtao jbg probaj bolje drugi put
Sto cole ne ubije tarika sad kad pao pccja ti kazem uspori video screnaj na 00:02 pa ces videti aj poy mada vi i sa citerom nemere uzeti bizz jbg
dobro pucas e
Kaznite off topic, hvala!Sto cole ne ubije tarika sad kad pao pcc
Evo ti maramica bice ti lakseKaznite off topic, hvala!
usporite video na max i upalite crosshair x pa cete vidjeti da mu je na po tijela, i ne jebi vise s tim skicama vidim bas se trudis.
gdje sam ga hito ono sta rece?
Johnny Luxury sve ti je lepo objasnio covekgdje sam ga hito ono sta rece?
ma druze bmk za mene je citer i tjt,hvala bogu pa meni ne unistava igru ako misli da je zanimljiv aj zJohnny Luxury sve ti je lepo objasnio covek
Ne mislim ja da sam zanimljiv, samo mislim da sam toliko bolji od vas da ne mozete podnjeti pa reportate kad vas ubijam kad ste open. A iskreno mi se i cini ko da ti unistavam igricu samim time sto crtas neke skice da dokazes nesto nepostojece.ma druze bmk za mene je citer i tjt,hvala bogu pa meni ne unistava igru ako misli da je zanimljiv aj z
ja imam pravo izneti svoje misljenje to sto se ti palis na to nisam ja kriv,ja sam rekao svoje gg za tebe sto si bolji od nas reci svojim drugarima iz skole da si bolji ma svima reci okaci na instagram da si bolji zabole me k samo ti rokaj uzivaj dok mozesNe mislim ja da sam zanimljiv, samo mislim da sam toliko bolji od vas da ne mozete podnjeti pa reportate kad vas ubijam kad ste open. A iskreno mi se i cini ko da ti unistavam igricu samim time sto crtas neke skice da dokazes nesto nepostojece.