Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12347
Players nickname
Jenifer Bleek
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jul 31, 2023
Time
12:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/439946/page-5#post-1616657

Lucy Avenger

Player
Player
Molim vas ako mozete da mi date, unban da mi pruzite, jos jednu sansu, znam da sam pogresila, ali na tu gresku me je navela jedna osoba u koju sam imala, poverenja. Ovo mi je jos jedna lekcija da nikom ne verujem. Obecavam da necu praviti greske. I ako to mozemo nekako da ispravimo. Dobila sam ban zbog BA.

Lucy Avenger

Player
Player
Kolko unbana hoćeš?
Jednom is dobila unban.

Znala si da je bug abuse i svi smo ti rekli nemoj to da radiš da ćeš dobit ban za to..
Ti si rekla ne interesira me ako dobijem dobijem.. I počela si po serveru pljuvati.

Banovana si bila isto za rasizam.
Svađaš se sa malom djecom na pijaci.
Samo radiš štetu po serveru.
Ne respektiraš pravila severa.
Pre nego što si dobila ban 5 min pre
si dobila demorgan za FearRp a pre fearrp 10 min si dobila mute na 120 min Za vređanje po club Chatu.

Tako da tvoji prijatelji ili tvoji Fake akaonti ne pišu da si zasluzila unban..
Znaš i sama da ne zaslužujes.

Poz
Zasto lazes, ja ne znam ni ko si ti ? Kad si ti meni nesto reko. I znas sta volela bih da dobijem unban zbog takvih kao tebe u inat. Ili da dobijem perma zauvek zbog takvih ljudi kao sto si ti. Volim da igram Grand, ali ljudi kao sto si ti upropastavaju igru, jer su toxic i puni mrznje. Ali to je bolest, i zao mi te je.

Lucy Avenger

Player
Player
Kolko unbana hoćeš?
Jednom is dobila unban.

Znala si da je bug abuse i svi smo ti rekli nemoj to da radiš da ćeš dobit ban za to..
Ti si rekla ne interesira me ako dobijem dobijem.. I počela si po serveru pljuvati.

Banovana si bila isto za rasizam.
Svađaš se sa malom djecom na pijaci.
Samo radiš štetu po serveru.
Ne respektiraš pravila severa.
Pre nego što si dobila ban 5 min pre
si dobila demorgan za FearRp a pre fearrp 10 min si dobila mute na 120 min Za vređanje po club Chatu.

Tako da tvoji prijatelji ili tvoji Fake akaonti ne pišu da si zasluzila unban..
Znaš i sama da ne zaslužujes.

Poz
Na njima je da procene ko je kakav.

Lucy Avenger

Player
Player
Jean One ako imas dokaze za sve sto pricas izvoli iznesi. Nemoj da izmiljas. Ja tebe ne poznajem i sigurno sa tobom nisam pricala nikad,ne znam ni koji si ID. Izvoli iznesi dokaze za sve ili prestani da lajes.

Lucy Avenger

Player
Player
Sto se Eviona kako on scema ljude evo kako : Bila sam sa njima u porodici pa znam sta su radili, recimo Evion peva, i Ivan royal mu da 2 dolara, i on kaze Ivan Royal 2 mil., kao dao mu, i onda ljudi okolo mu daju sto vise para da bi ispali Dzekovi tu pred svima. To je scam. Tako je jadni Evion sakupio brdo para i kupio taj Car sharing. I sad se proserava za isti. znaci sedi dole Evione i pokri se i cuti.

Lucy Avenger

Player
Player
Vidi Evione znam da te boli sto ti nisam dala taj auto za Car sharing, jednom si me zajebo za Heli, vise neces, Kao i sad Aleex Makedonac sto je i zavrsio je samnom karijeru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom