Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2443
Players nickname
Petar Vukanovicc
Suspect ID
29265
Date of violation
Jul 31, 2023
Time of violation
15:21
Proofs
https://youtu.be/pAOlAV_7LXg

Petarv

Player
Player
Kao sto se vidi na snimku covek posle pucnjave radi lta a njegov vrv drugar vdm

Adin Basivity

Player
Player
to nije lta kresala mi je igrica, stalno mi kresa kad me neko ubije

Last edited:

Tarik Salkovic

Player
Player
sta ti bolan objavljujes uopste ne pricas kad dizes lika a nama neka pravila govoris ovdje.O cemu pricamo decko

Adin Basivity

Player
Player
druze ti ces dobiti kaznu a ne ovaj sto je lta uradio, iskljucio si da se ne cuje sta ti pricas, + nista ne govoris kad dizes, automatski se odbija

Hrazze

G.O.A.T
Player
+ ja sam cuo da je neko psovao kad si izasao iz auta i prije nego sto si izvadio pusku drzao si n, vjerovatno si to bio ti cim se ne cuje na povu

lovrro

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player
Na POVu se ne cujes 90% vremena, poceo si se cut prek kraj snimka. VDM nije prekrsen jer te zgazio samo jednom, a LTA jeste uradjen ali zalba vjerojatno nece biti prihvacena ili ce zahtjevati drugi POV na kojem se cuje tvoj glas. :)

Petarv

Player
Player
opop udrzili se velike face sto provociraju pucaju krse pravila da se pravdaju hahaha,ja se cujem mik mi je takav da se mozda ne cuje al zvuk nije iskljucen pritom pricao sam dok sam dizao coveka...A vi naastavite bije vdm jednom covek pun gas na nas hahahaha svaka vam cast aj sad nastavak plaknja i pravdanja/

Petarv

Player
Player
Kres mu bas kad je bio u nesvesti ahahaha,plus dal sam koristio mg ili nes drugo da bio dobio kaznu??

Hrazze

G.O.A.T
Player
opop udrzili se velike face sto provociraju pucaju krse pravila da se pravdaju hahaha,ja se cujem mik mi je takav da se mozda ne cuje al zvuk nije iskljucen pritom pricao sam dok sam dizao coveka...A vi naastavite bije vdm jednom covek pun gas na nas hahahaha svaka vam cast aj sad nastavak plaknja i pravdanja/
opop našli se kinderi da brane državu

lovrro

𝓹𝓮𝓷𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓻𝓮𝓽𝓲𝓻𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽
Player
Samo da kazem, ja nisam na nicijoj strani, samo sam rekao sto ce se desiti i tjt
Nista nemam protiv nikoga nego samo kazem...

Tarik Salkovic

Player
Player
e moj sine moras prvo nauciti sta znaci vdm lta i tako te stvari,jer ti ocigledno ne znas da nije vdm kad te jednom neko zgazi,msm sad znas jer si procito od nekog ko zna
da mi je znat ko te je pustio u LSPD a ne znas pola pravila

Lacman Kurtzman

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Ne čuje se mikrofon od osobe koja podnosi žalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom