By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze ne cujes se nikako u igrici, zalba ti nece biti prihvacena sam si krivKres mu bas kad je bio u nesvesti ahahaha,plus dal sam koristio mg ili nes drugo da bio dobio kaznu??
opop našli se kinderi da brane državuopop udrzili se velike face sto provociraju pucaju krse pravila da se pravdaju hahaha,ja se cujem mik mi je takav da se mozda ne cuje al zvuk nije iskljucen pritom pricao sam dok sam dizao coveka...A vi naastavite bije vdm jednom covek pun gas na nas hahahaha svaka vam cast aj sad nastavak plaknja i pravdanja/
Samo da kazem, ja nisam na nicijoj strani, samo sam rekao sto ce se desiti i tjtopop udrzili se velike face sto provociraju pucaju krse pravila da se pravdaju hahaha,ja se cujem mik mi je takav da se mozda ne cuje al zvuk nije iskljucen pritom pricao sam dok sam dizao coveka...A vi naastavite bije vdm jednom covek pun gas na nas hahahaha svaka vam cast aj sad nastavak plaknja i pravdanja/
e moj sine moras prvo nauciti sta znaci vdm lta i tako te stvari,jer ti ocigledno ne znas da nije vdm kad te jednom neko zgazi,msm sad znas jer si procito od nekog ko znaopop udrzili se velike face sto provociraju pucaju krse pravila da se pravdaju hahaha,ja se cujem mik mi je takav da se mozda ne cuje al zvuk nije iskljucen pritom pricao sam dok sam dizao coveka...A vi naastavite bije vdm jednom covek pun gas na nas hahahaha svaka vam cast aj sad nastavak plaknja i pravdanja/