Poštovanje Mujo, samo da ti kažem da ti je ovo zadnji put kako imaš internet, naime necu da kazem da imam DDOS mašinu ali da imam, jedan od adminstratora na serveru te malo više zajebo i podelio tvoju IP adressu samnom, prije nego što odeš u krasni kurac ocu da ti kazem kako svi skamovi za Kriptovalute u zadnjih mjesec dana sam napravio ja, jer sam radio svaki dan po 4-5 naloga, odem na farmu i kažem da se neko uloguje na account koji sam ja napravio na kojem ima $10M pa da podelimo po pola, a nakon toga promenim password i uzmem account za sebe te na njemu skemam i prebacujem si pare na main, takoder sam i te pare davao na account 30101 (jer je trazio pare od mene i pretio da ce me okacit za G.P 1.4 i Ban Evading, tako da i njega kaznite za prevaru i , prije toga samo da kažem kako mi je u traženju accounta pomagao ID 30101 i 37544 koji je dobio ban nedavno, tako da ga blacklistujte Approved - Ban Evading, G.P 1.4 | 37544 ,ID 30101 je prije bio banovan za G.P 1.1 jer sam mu ja ulazio na account da mu preko noci skupljam (slucaj je vredan kutije), takodjer sam ulazio i na account 30852 (Boki Bitanga) takodjer bi molio da pogledate sve transakcije od accounta 30101 jer je nekoliko puta prenio novac na svoj twink i u danu je dobio više od $5m na ruke. Uvijek cu naci nacin da zajebem sistem makar dobio Blacklistu jer sam i prije dobio blacklistu te sam koristio spoofer management da ga maknem i nastavim igrat, moji nalozi - 30887 i 36090 su bili nalozi kreirani od strane mene i ja sam ih koristio za skamovanje, a ako mi ne vjerujete slobodno pogledajte žalbe. Inače nisam drukara ali pošto su mi igrači 37544 i 30101 srali celo vreme iako sam samo ja scamo i tražili me pare odlučio sam ih odrukat, ako treba neki od dokaza kako netko od navedenih igrača krši pravila dostavit ću ih u zadanom roku iako mislim da nema potrebe jer sve to možete vidjeti u LOGOVIMA. Moj discord - kuna69 ukoliko je potreban. Hvala i prijatan ostatak dana. Mujo najedi se govana