Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11502
Players nickname
Bojan Otpisan
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 2, 2023
Time of violation
15:10
Proofs
https://youtu.be/C9DQ5SSefeo

Tarik Salkovic

Player
Player
Postovana administracijo neka dostavi cijeli POV prije 30 sekundi nego sto smo ih zaustavili dali uslov i brojali 5 sekundi,nakon toga oni su krenuli puskama na nas

aleksa5669

Player
Player
Poštovana ADMINISTRACIJO

Koliko se vidi momci iz SAHPA su brojali po proceduri , to sto to ovi igraci rade MG , pricaju na discordu pa se jedva cuju ljudi iz SAHPA to nije njihov problem , i plus je uperio puške na policiju

aleksa5669

Player
Player
Oni kad padnu i kad ih policija uhapsi , onda im je svako kriv i onda se samo zale

14 sekundi pov dokaz

Svašta kakve žalbe objavljuju

Last edited:

Denza Washington 🔥

Player
Player
Pov od 14 sekundi , svaka ti cast !
I na tom povu smo ti brojali ali u tebe je discord na MAX , nema veze voliš magnezijum

Zelim da obavjestim administraciju da navedeni igrac nije dostavio POV od pocetka situacije , a pocetak situacije je unazad 40 sekundi , kada smo im slali zahtjeve da se zaustave na šta je njihov odgovor bio toksican i bezobrazan i krenuli su bježati

Kada ste pali i trebamo da vas hapsimo onda placete , ovom zabludom od zalbe nece proci iskusnoj administraciji , ljudi rade svoj posao profesionalno i kada pogledaju zalbu bit ce im jasno da skrivaš cinjenice

Pozdrav lijepi Bojane

Nikola Dunjic

Player
Player
FailRP-frajer iz pd-a se dere i earrapea, ovaj drugi ga potice, ne citaju nam mirandu prava i odbijaju odgovoriti na moje pitanje za odvjetnika
PG-frajer dode na vozaceva zadnja vrata i vadi mene na suvozacevim prednjim, vise puta me hvataju u pokretu, tek kad me uhvate pricekaju pa kazu da me hvataju
PZD 5.8-frajer mi skida masku a nekoliko min prije toga sam mrtav lezo nasred autoputa
PZD 5.6-zelim vidjet pov zasto sam uhapsen

-- pov
Idi nauči pravila prvo.

Denza Washington 🔥

Player
Player
Povuceno rijesio s liderima
Vrati žalbu , nisu lideri ADMINI pa da rješavaš s njima , ako sam nešto prekršio želim da me ADMINISTRACIJA kazni i isto tako i tebe ako si nešto prekršio

Nemoj da kruže price spasio neko Denzu od warna , ja šta god uradim protiv pravila odgovorno stojim iza svojih djela i zelim da me administracija kazni u skladu sa pravilima

Poenta ovog je što ste pohapšeni i krivo vam i na kraju mi nismo postovali pravila a da smo mi bili pobijeni onda bi pola sata nas podjebavali

Ne treba meni ni lider niti bilo koji clan da me spašava , Milan je momak koji sagleda situaciju iz svih krajeva i mirno reaguje u svim situacijama i nemaš sta njega mješati sa forumom i zalbama

Dosta mi je vas koji bejtujete policiju gdje je god vidite onda na kraju kad padnete kukate

Vrati zalbu kao muškarac i nek administracija odluci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom