Povuceno rijesio s liderima da
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemam komentaraRekli smo ti uslov od 5 sekundi ti pricas na discordu to sto nisi cuo nije moja stvar
nisi bas u poziciji da trazis pov reqPostovana administracijo neka dostavi cijeli POV prije 30 sekundi nego sto smo ih zaustavili dali uslov i brojali 5 sekundi,nakon toga oni su krenuli puskama na nas
Idi nauči pravila prvo.FailRP-frajer iz pd-a se dere i earrapea, ovaj drugi ga potice, ne citaju nam mirandu prava i odbijaju odgovoriti na moje pitanje za odvjetnika
PG-frajer dode na vozaceva zadnja vrata i vadi mene na suvozacevim prednjim, vise puta me hvataju u pokretu, tek kad me uhvate pricekaju pa kazu da me hvataju
PZD 5.8-frajer mi skida masku a nekoliko min prije toga sam mrtav lezo nasred autoputa
PZD 5.6-zelim vidjet pov zasto sam uhapsen
-- pov
Vrati žalbu , nisu lideri ADMINI pa da rješavaš s njima , ako sam nešto prekršio želim da me ADMINISTRACIJA kazni i isto tako i tebe ako si nešto prekršioPovuceno rijesio s liderima