Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46532
Players nickname
DJURA_EUFORIA
Suspect ID
15066
Date of violation
Aug 7, 2023
Time of violation
20:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FGokrg1PEVQ&ab_channel=DjuraEuforia

djuraeuforia

Player
Player
Momak bez mog odobrenja prica 'drugi jezik' iako sam ja utisan u igrici zbog prethodne stvari koja nema veze sa ovom situacijom. Vredja me na nacionalnoj osnovi, govori psovke na ciganskom jeziku, aludira na to da sam ja cigan naravno. Sve u svemu imate sve na videu. Spominje mi tik tok bez moje dozvole i preti nekim novim nalozima,jer sam ga valjda tamo blokirao zato sto me je isto vredjao..

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Pre pocetka pregleda zalbe,ispravite naslov.
Imate 6h​

djuraeuforia

Player
Player
Ako sam pogresio nesto,tipa naslov ili nesto,molim te da mi objasnis detaljno kako da izmenim post ili sta da napisem,zato sto sam nov u ovome i ne znam najbolje sastaviti zalbu.

Luka Wick

Player
Player
Ako sam pogresio nesto,tipa naslov ili nesto,molim te da mi objasnis detaljno kako da izmenim post ili sta da napisem,zato sto sam nov u ovome i ne znam najbolje sastaviti zalbu.
Imas opciju EDIT Thread, ili malu olovčicu ali mislim da pise EDIT i to stisnes pa mozes promjenit to sta si pisao pa tako i naslov

djuraeuforia

Player
Player
Imas opciju EDIT Thread, ili malu olovčicu ali mislim da pise EDIT i to stisnes pa mozes promjenit to sta si pisao pa tako i naslov
aha skontao sam. vise me bune te sifre,ne znam kako da oznacim vredjanje,strim snajp itd..kako sad ovaj naslov da promenim? sta da napisem? umesto ovoga?

djuraeuforia

Player
Player
ljudi konstantno mi odbijate zalbe zato sto ne napisem dobro naslov. ne razumem kakav naslov zelite? napisite mi tacno sta zelite da napisem u naslovu i ja cu ti staviti. zar je naslov bitniji od jasnih dokaza gde me ljudi vredjaju i kvare mi rp

Drasko

Player
Player
ljudi konstantno mi odbijate zalbe zato sto ne napisem dobro naslov. ne razumem kakav naslov zelite? napisite mi tacno sta zelite da napisem u naslovu i ja cu ti staviti. zar je naslov bitniji od jasnih dokaza gde me ljudi vredjaju i kvare mi rp
Napisi 3.1 OOC Vredjanje | onda njegov ID ( 3.1 OOC Vredjanje | 15066 )

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite validan POV.
Imate 6h.​

djuraeuforia

Player
Player
Ne vidi se datum i vereme POVa
pa to ni ne moze da se vidi na tik toku,kakve veze ima da li je pre sat,dva ili juce,lik pravi ozbiljne prekrsaje. probacu da okacim sliku datuma strima. 5 zalbi sam okacio,ni jednu ne prihvatate,ovaj forum gubi smisao

Drasko

Player
Player
pa to ni ne moze da se vidi na tik toku,kakve veze ima da li je pre sat,dva ili juce,lik pravi ozbiljne prekrsaje. probacu da okacim sliku datuma strima. 5 zalbi sam okacio,ni jednu ne prihvatate,ovaj forum gubi smisao
Pravilo ovde je da ti je POV validan samo 48h, ako je proslo 48h od vremena kad se situacija desila nece biti prihvaceno

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Senior Administrator
Nakon pregleda zalbe moram je odbiti
Niste dostavili validan POV u zadatom roku.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom