Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1270
Players nickname
x
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 6, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/449828/

Stameni995

Player
Player
Joined
Mar 20, 2022
Messages
95
Tipican degenerik kome je brojano 10 puta i koji se 10 puta vraca ... ovde ako je neko preksio pravila si ti nisam znao da taj auto moze da gazi ljude i da ide po brdu i ostalo .... straasnoo...
Ovo je nedopustivo, molim vas da proučite pravila. Ima nova neka koja omogućavaju ovakvu vrstu RP. Takođe možete ubijati državne službenike u green zoni, to je ne kažnjivo.
 

Nemanja Zajcev

Server Administrator
Server Administrator
Joined
Mar 13, 2022
Messages
1,487
Ne znam sto je ova porodica uporna ali znam da je prekrsila vise od 10 pravila pa shodno tome zelim da bude propisno kaznjena.
Pokusavam da napravim pricu da bude interesantno svima i uporno dolaze neki semofor i ja kuliram vec sam naviko i nije mi nikakav problem.
Problem nastaje kad decaci terorisu mene i mog druga i RP koj pokusavama da napravim pritom krsi pravila grada, VDM,RDM a Frp necu ni da spominjem. Smatram da je mala kazna zatvor za ovakav bezobrazluk pa molim administraciju da sagleda celu situaciju i propisno kazni ovu porodicu. Fala vas forum ratnik don buksna.
pov1 ✂️ POV 1
pov2 ✂️ POV 2
pov3 ✂️ POV 3
pov4 ✂️ POV 4
Daj Vrati ove dokaze da se smejem i ja ko covek.Ne smem nista da ti kazem jer ce okarakterisati kao 3.1 ili ti OC vredjanje.Smatram da ova igrica treba da bude 18+ zbog jako loseg vaspitanja danasnje omladine,kao i zbog kompleksa Kneleta,Arkana ili koga vec..
 

Don Jeans

Player
Player
Joined
Jun 9, 2022
Messages
1,712
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu.

- Zalba povucena
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom