Gde ti je danil zampa ne vidim ga ?????ajde samo ti mir molim te, odluci se u kojoj si porodici mjenjas ih ko carape
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gde ti je danil zampa ne vidim ga ?????ajde samo ti mir molim te, odluci se u kojoj si porodici mjenjas ih ko carape
nikakav problem drug moji konacni komentari ce bit dijela.Uvek adonise sve za tebe javi se in game nekada hahahha.Daj jos komentara da citamo i smejemo dobri ste dobri hahahha
sve za tebe adonise jedininikakav problem drug moji konacni komentari ce bit dijela.
nikakav problem drug moji konacni komentari ce bit dijela.
Evo ga Kristina-Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite video dokaze od kako ste usli na event
- Imate rok 16h.
sta si ti postigao molim te, promjenio si od te 1. svoje familije njih 10 i bolje drkat i danijelu nego svakom lideru kojem ti udes u familiju, lijep pozdrav turferu ha havendeta je moja prva porodica jos od engleskog servera a hvala bogu ja sam barem nesto postigo umjesto da drkam kurac danijelu zampi
eno ga narucuje stockove za chip tunning, najbolji i jedini u graduGde ti je danil zampa ne vidim ga ?????
promjenio sam dvije familije u zivotu jer su godfatheri propali a posle i ebk,ali nema veze tesko je kad nemas para za leba pa drkas kurac danielu,a vidim i ti si neki turfer uzeo si sve sezone,nista ne vidim ovdje od tebe osim ljubomoresta si ti postigao molim te, promjenio si od te 1. svoje familije njih 10 i bolje drkat i danijelu nego svakom lideru kojem ti udes u familiju, lijep pozdrav turferu ha ha
haha usao u dupe ni glava se ne vidieno ga narucuje stockove za chip tunning, najbolji i jedini u gradu
Smanjen drug efekt ?Evo ga Kristina-
dobar je reduxSmanjen drug efekt ?
legendo ja ne koristim reduxdobar je redux
ma mislio sam na drug efekat njega je pomenuo pa kazem, nisam ti nista lose rekao da bi ti pricao meni o sranje pc-u i tome.legendo ja ne koristim redux
Pokusaj nesto bolje da smislis da namestis nekog i sretno nadam se da ces uspesti da me namestis nekad adonise jedini javi se nekada in game nemo si takavSmanjen drug efekt ?
kma mislio sam na drug efekat njega je pomenuo pa kazem, nisam ti nista lose rekao da bi ti pricao meni o sranje pc-u i tome.