Samo da kazem da nisam detaljno pogledao logove i da je posle toga vratio balaclave oruzije itd.Zao mi je sto sam ga okrivio bez da sam sve pregledao.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve je vraceno odma cim sam uzeolik je bio co-lider u familiji uzeo je 3 balaklave i puske i pola sata kasnije izasao iz familije.Molim adminstraciju da ovo kazni.
To je sve bilo za reid i sve je vraceno
ahahahahaah kako lazes sve je odma vraceno plus ja sam te stvari kupio bravone lazi sve se lepo vidi i sam si priznao da si krao
Kada je on uzimao iz skladista ili auta to je bilo za opremanje za raid.ne lazi sve se lepo vidi i sam si priznao da si krao
momak on nije davao puske za raid nego ja.Ja sam njemu bio dao carabine i kratka sotka njegova.Ti si vjerovatno neki njegov prijatelj pa ovo pises.Laž,on je nas opremao za raid.
Jel imas dokaz da sam priznao?Kad ja to nisam radione lazi sve se lepo vidi i sam si priznao da si krao
da ja sam davao puskemomak on nije davao puske za raid nego ja.Ja sam njemu bio dao carabine i kratka sotka njegova.Ti si vjerovatno neki njegov prijatelj pa ovo pises.
LAŽE,Sve je vraceno i on je najvise brinuo o familiji Uvjek je drugarima i meni davo puske i sve je to kupovo on.lik je bio co-lider u familiji uzeo je 3 balaklave i puske i pola sata kasnije izasao iz familije.Molim adminstraciju da ovo kazni.
Dobar photoshop
ti vjerovatno nisi ni bio u familiji nego si mu drug najverovatnije.Dobar photoshop
Kao prvo djukela je rekao da sam priznao nesto samo zato sto ti je drug a on tad nije ni bio kao drugo photoshop je kao trece nema sanse da to nisam vratio zato sto ja to kod sebe nemam i sve to je vraceno a kao cetvrto te puske sam davao za reid kada smo isli kao peto on je svo vreme sa nama bio u fam i imao je pristup logovima gde je vedio da sam vratio i to moze da potvrdi a ti sto zelis da mi nabijes permu a ja sam sve te puske moje stavio tu a te tri balaclave od te tri dve su moje tkd braoti vjerovatno nisi ni bio u familiji nego si mu drug najverovatnije.